El sènior del CB Sant Pere té l’ascens a 1a Catalana a les seves mans

El sènior del Club Bàsquet Sant Pere de Terrassa depèn d’ell mateix per aconseguir l’ascens a 1a Catalana. El bon treball fet al llarg de la temporada, l’esforç que s’està realitzant durant la lligueta de playoff i, també perquè no dir-ho, una mica de sort, han fet que els terrassencs arribin a la pròxima jornada amb possibilitat reals de pujar a la màxima categoria nacional.

Per fer-ho realitat però necessiten aconseguir la victòria davant del Vive- El Masnou Basquetbol. No val la derrota. I no val guanyar per menys de 13 punts. És complicat, però és a l’abast. Diumenge, a les cinc de la tarda, el pavelló del Casal de Sant Pere ha de ser una olla a pressió per ajudar-los a endur-se aquest partit a vida o mort. El més important de la temporada. “Si en el darrer partit a casa ens imposem als del Maresme amb una diferència de més de 13 punts, l’ascens està assegurat”, ha deixat clar l’entrenador Xavi Camacho. En el cas de guanyar per menys de 13 però per més de 10, els terrassencs dependrien de la derrota del CB Bellpuig a Vilanova.

Victòria a Vilanova

Aquesta possible carambola que faria que el sènior fos equip de 1a, és possible perquè aquest passat cap de setmana, els vermells es van imposar en el seu desplaçament al camp del CNB Vilanova per un clar 45 a 62. A les baixes de Carles Grau, Richard Aracena i Àlex Arús, s’hi va afegir just acabar el 1r quart Albert Quesada, que va acabar a l’hospital amb la cella oberta.

Intercanvi de cistelles en el 1er quart (17 – 15), on va prevaldre el poc encert per part del CB Sant Pere i una defensa incapaç d’aturar res. En el segon quart, gran reacció de l’equip aconseguint un parcial de 8 a 15. Malgrat no estar massa fins en atac, sí que van recuperar el pols en defensa, i això va permetre marxar als vestidors amb un resultat de 25 a 30.

El homes del Xavi Camacho van trencar el partit en el 3er quart (10 – 22) amb una bona defensa i imprimint velocitat al seu joc. “Córrer ens permet generar més tirs de percentatge alt”, assegurava el míster després del partit, explicant que havia estat un dels factors claus per a la victòria. En el darrer quart el Sant Pere (40 – 61 a manca de 4 minuts pel final) va anotar només 1 punt, amb constants errades en el tir exterior. Els locals però no van poder superar la contundent defensa egarenca i els vermells tancaven el partit sense patir.