MónTerrassa
Salut i solidaritat a cop de pedal amb el retorn de l’Spinning Day 
  • CA

Salut i solidaritat es tornen a donar la mà -o el pedal- amb el retorn de l’Spinning Day a Terrassa. Després de dos anys en què l’esdeveniment s’ha vist afectat per la pandèmia i les restriccions, finalment, en aquesta 13a edició es podrà tornar a gaudir com sempre: a l’aire lliure i a la plaça Vella. Serà el dissabte dia 8 d’octubre, en una tarda que s’espera que estigui plena de suor i esforç, però també alegria i satisfacció.

“L’Spinning Day s’ha convertit en un referent esportiu a la ciutat i està ja plenament consolidat. És un exemple de la suma d’esport i salut per una bona causa: la investigació de les mal anomenades malalties minoritàries”, ha manifestat l’alcalde Jordi Ballart en l’acte de presentació. I ha afegit que “l’esport es demostra un cop més com una gran via per recaptar diners per a objectius solidaris, en aquest cas, per a la recerca de tractaments i cures d’unes malalties que afecten la qualitat de vida dels més menuts”. 

L’instructor d’Spinning i director del Gimnàs Squash 4 de Terrassa, Jordi Font, ha manifestat que s’espera que enguany es torni a recuperar les xifres assolides abans de la pandèmia, amb prop de 250 participants. Per ara, encara a 20 dies de l’acte ja hi ha un centenar d’esportistes apuntats. Com sempre, es faran quatre sessions amb 75 bicicletes cadascuna. Hi haurà instructors certificats procedents de localitats com la Seu d’Urgell, Sant Celoni, Màlaga, Itàlia o Portugal, a més de l’equip d’Squash4. “Esperem tenir una gran afluència, perquè quants més siguem, major serà la recaptació per una bona causa”, ha subratllat Font que ha insistit en què els 12 euros de la inscripció van destinats només a cobrir els costos bàsics de logística i tota la resta a benefici de l’Associació de Sanfilippo.

Rodem per Sanfilippo

Però l’Spinning Day no serà l’única activitat que es realitzi el mateix dia 8 d’octubre. Per aquells que l’spinning sigui massa exigent o que busquin una activitat per a tota la família, podran participar en la cinquena edició del Rodem per Santfilippo. Serà a les 18 hores on tothom, grans i petits, podran aportar el seu granet de sorra. Només caldrà acostar-se a la plaça Vella amb qualsevol giny amb rodes (des del carro de la compra, a patins, skate, patinet elèctric, bicicleta, cotxe de nadons, cadires de rodes…) per participar en un recorregut de 5 km pel centre de la ciutat. La inscripció (donatiu) és de 5 euros, i als participants se’ls obsequiarà amb una bossa de benvinguda amb diversos productes de regal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa