Roc Gibert, campió del Top estatal aleví 2023 de tennis taula

Roc Gibert s’ha proclamat campió del Top estatal aleví 2023 de tennis taula i, de retruc, ha aconseguit una plaça directa per als Europeus de Zagreb. El jugador terrassenc de 12 anys, que actualment milita al Club Tennis Taula Borges, s’ha proclamat a la localitat gallega de Narón aquest cap de setmana campió del Top 10 en categoria aleví.

El format del torneig consisteix en un enfrontament directe, de tots contra tots, entre els 10 primers jugadors del rànquing espanyol. Els jugadors destaquen que és una competició especialment exigent però molt ben valorada. Ha estat en aquesta ocasió quan el jove Gibert ha obtingut el campionat després d’aconseguir un balanç de victòries aclaparador: 8 triomfs per tan sols 1 derrota.

Ha estat així com ha pujat dalt de tot el podi. Ho ha fet acompanyat per Ladimir Mayorov, del Tennis Taula Cassà, que ha quedat com a segon classificat, i Oriol Martínez de club l’Andorra – Valls del Nord, que s’ha alçat amb el bronze a la competició.

Gibert es classifica per al Campionat d’Europa

La primera posició dona dret a representar a la selecció espanyola al Campionat d’Europa de nens menor de 13 anys (U13) que es disputarà a Zagreb (Croàcia) del 14 al 18 de juny d’aquest 2023, amb la presència dels millors palistes alevins de tot el continent.

Aquesta nova victòria certifica una gran progressió del jove jugador egarenc. I és que suposa la seva quarta victòria consecutiva en un torneig d’àmbit estatal en la categoria aleví. Recordem que el passat mes de març va ser Campió del Torneig Estatal a Jaén; el desembre, va guanyar el zonal classificatori de Bàscara, i el setembre de l’any 2022, va obtenir el campionat en categoria individual del Campionat Interterritorial per Comunitats Autònomes celebrat a Saragossa.