MónTerrassa
El palista Joan Barberà triomfa a França
  • CA

El palista Joan Barberà Soler ha triomfat a França. El jove egarenc s’ha proclamat aquest cap de setmana campió del torneig Pongístic Event Open, en la categoria d’aleví, en una cita celebrada a la localitat francesa d’Espalion. Ho ha fet per partida doble, ja que també s’ha endut la competició per equips amb la selecció catalana.

El jugador del Club Natació Sabadell va pujar al graó més alt del podi en la seva categoria i també en el Top del Nivell 1, on el terrassenc va poder guanyar tots els partits disputats. Barberà a més de jugar els dos torneigs, també està realitzant fins aquest dijous 12 de maig, una concentració d’una setmana a terres franceses, sumant una nova experiència.

La selecció catalana de tennis de taula, amb els entrenadors Aitor Puig i Miquel Arnau al capdavant, va estar formada per Martina Sans (CN Mataró), Sofia Carro (UE Sant Cugat), Ariadna Arnau (CTT Ripollet), Roger Quesada (CTT Borges), Zou Tian Xiang (UE Sant Cugat) i Joan Barberà Soler (CN Sabadell).

Resultats del torneig

En individual benjamí masculí, Roger Quesada s’ha proclamat campió; en aleví masculí, com ja hem mencionat, Joan Barberà s’ha adjudicat el títol mentre que Zou Tian Xiang ha finalitzat tercer en arribar a semifinals; en aleví femení, Martina Sans ha estat subcampiona i Sofia Carro ha finalitzat entre les vuit primeres; i en benjamí femení, Ariadna Arnau ha pujat al podi en tercera posició.

I en la competició en format Top per nivells, al nivell 1 a Espalion, Barberà Soler (CN Sabadell) va ser el vencedor en guanyar tots els partits; al nivell 2, el rubinenc del Roger Quesada (Borges) també ha assolit el primer lloc en sumar set victòries i Martina Sans (CN Mataró) ha finalitzat tercera en guanyar cinc partits; al nivell 3 Sofia Carro ha acabat tercera i al nivell 5 Ariadna Arnau ha aconseguit una victòria.

Els participants al torneig a França de la selecció catalana | FCP


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa