MónTerrassa
Llorenç Álvarez es proclama campió del Món en Solo Dance
  • CA

El patinador Llorenç Álvarez s’ha proclamat campió absolut de l’Artistic Skating World Cup 2022 en categoria “Solo Dance”. El terrassenc s’ha endut la medalla d’or després de cloure una magnífica actuació en la competició que s’està duent a terme aquest mes d’agost a la localitat alemanya de Göttiingen. D’aquesta manera, repeteix la proesa aconseguida l’any passat, quan va ser el primer català i espanyol a proclamar-se campió del Món en patinatge artístic en aquesta modalitat.

Llorenç ha obtingut un resultat final de 69.27 punts. Una puntuació molt per sobre del segon classificat, l’italià Nicholas Masiero, amb 61.75, i encara a més distància del tercer calaix del podi, ocupat pel també italià Giovanni Piccolantonio, amb 57.03 punts. Sense cap penalització, l’egarenc ha obtingut la nota més elevada en “Perfomance/Execution”, amb un 8.75.

Ple de títols per a Llorenç Álvarez

El patinador del CPA Ripollet continua recollint trofeus i medalles per allà on passa. Aquest mateix 2022, ara fa uns mesos, es va proclamar -sense sorpreses- campió de Catalunya en la categoria sènior masculina gràcies a una valoració excepcional, de 152’54 punts. David Canyet (PA Figueres) i Ot Dalmau (AS Cunit) van completar el podi.

Ja al mes de juny, en el Campionat d’Espanya de Solo Dance Sènior, celebrat a Torredembarra, el terrassenc també va imposar-se amb claredat, amb una valoració de 159’29. Revalidava així el títol aconseguit l’any 2021.

I és que el 2021 també va ser un any brillant pel jove patinador, amb títols de Catalunya, Espanya, Europa i el Món. S’ho va endur tot i aquest 2022 no ha volgut ser menys. Gràcies a això, va ser el merescut guanyador del Premi Fosbury 2021 al millor esportista dels Països Catalans per votació popular. Va rebre un 19% dels vots, imposant-se als altres 8 esportistes seleccionats, superant a la fase final al jugador de bàsquet Ricky Rubio o el piragüista Miquel Travé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa