MónTerrassa
Joan Peñarroya, nou entrenador del Baskonia
  • CA

Joan Peñarroya ha estat escollit com a nou entrenador del Saski Baskonia. El tècnic de Terrassa ha firmat amb el club basc per dues temporades, i es converteix d’aquesta manera en el 29è entrenador de l’equip de Vitoria-Gasteiz. Als seus 53 anys, arriba a l’entitat procedent del Valencia Basket, equip amb el qual ha aconseguit portar aquesta mateixa temporada fins a les semifinals de l’Eurocup.

Es compleix així un dels rumors que sonaven amb força els darrers dies, després que el tècnic terrassenc es quedés sense equip amb la seva marxa del conjunt valencià, el passat 7 de juny, i que el Baskonia anunciés la marxa de Spahija divendres de la setmana passada.

Peñarroya compta també amb tres títols aconseguits amb el Hereda San Pablo Burgos, en les edicions 2019-20 i 2020-21 de la Basketball Champions League, a més d’alçar-se amb la Copa Intercontinental l’any passat. Abans de dirigir el conjunt burgalès, va capitanejar el MoraBanc Andorra, amb el qual va ascendir a l’ACB el 2014, i el Baxi Manresa.

“Modern i amb caràcter competitiu”

En aquesta nova etapa que comença al capdavant de la banqueta baskoniana, l’egarenc debutarà a la màxima competició continental, a la Turkish Airlines Euroleague. Des del club han manifestat la seva aposta per Peñarroya, a qui han descrit com un entrenador “modern i amb caràcter competitiu, que acumula l’experiència de vuit temporades dirigint equips de la Liga Endesa i tres més en competició europea”.

És doncs un nou repte per al tècnic de Terrassa, que espera arribar encara més lluny amb el Baskonia, i fer oblidar el croat Neven Spahija, entrenador que va arribar el passat mes de novembre i que va disputar un total de 53 partits oficials, amb 27 victòries, i deixant l’equip a semifinals de la Liga Endesa després de caure derrotat davant del Real Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa