MónTerrassa
Guanyadors del 1r Reconeixement Nico Villar als Valors Esportius a Terrassa

Al llarg dels cursos el Consell Esportiu ha posat en valor tot allò que l’esport pot transmetre en la formació de les persones. Conceptes com la companyonia, l’esforç, capacitat de frustració, joc net, etc.. són part fonamental de l’activitat esportiva que el Consell amb el seus programes intenta fer arribar a tots el cicle de la vida de les persones. La transmissió de valors a través de l’esport és per al Consell Esportiu un dels grans objectius de la entitat. Valors que l’esport ha de transmetre per sobre del la competició.

En aquest sentit s’ha convocat el 1er Reconeixement Nico Villar als Valors Esportius, amb la intenció de posar en valor la tasca d’aquells agents implicats en l’esport que siguin transmissors de valors més enllà de resultats i competicions. Els premis es lliuraran el proper dia 2 de juny al Sopar de de l’Esport Escolar.

El jurat format per diferents personalitats vinculades a l’esport de la ciutat i comarca, han valorat que els mereixedors de aquests reconeixements siguin persones o entitats destacades en aquesta transmissió per la seva forma de fer treballar i fer pedagogia a través de l’esport i que a l’hora hagin tingut un pes important en la transformació de les seves comunitats, tot a través dels valors en l’esport.

Les categories i reconeguts són:

Centre Educatiu : Joaquima de Vedruna
Entitat: AFA Serralavella
Coordinadora: María José López
Entrenador: Antonio de las Heras
Esportista Adult: Francesc Lopez
Esportista Primària: Nahia González
Tutor de Joc: Gerard i Arnau Preixens
Esportista Secundària: Alan Alexander Garcia
Reconeixement Honorífic: Andrés Santos

El jurat està compost pels de membres del Comitè Assessor del Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa que faran la selecció dels guardonats amb l’ajuda de les tècniques i tècnics del Consell que han proposat la categoria Honorífic per a què el Jurat revalidi la decisió. Enguany ha estat format per: Miguel Ángel Moreno, Vicente Gómez, Carme Herencia, Carme Ballesteros, Marta Puig, Miky Romagossa, Toni Martinez, Juan Gamero, Dani Nart i Jordi Ballestar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa