MónTerrassa
El Gimnàstic Terrassa, quart classificat a la final de la Lliga Iberdrola
  • CA

El Club Gimnàstic Terrassa ha finalitzat en quarta posició a la final de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina, una fita històrica per al club. Les gimnastes terrassenques van lluitar fins al final per guanyar la competició, però tot i la gran actuació, no van aconseguir un lloc al podi. El gran èxit per a l’equip ha estat la classificació per a la final a quatre en la lluita per al títol, fita que mai havia pogut assolir en edicions anteriors.

Sobre el paper la diferència de l’equip amb els altres tres finalistes era molt gran, no només per amplitud de gimnastes, si no per ser totes de primeríssim nivell, de nivell sénior i júnior. El Club Gimnàstic Terrassa es presentava a la competició només amb dues sénior, Claudia Villalba i Clara Navarro, acompanyades per gimnastes de gran nivell, tot i que encara d’edat benjamí i aleví, Laura Garcia, Victoria Valeros, Noa Granados, Claudia Boada, Abril Puig, Júlia Camps i Lucia González, acompanyades d’Iris Espigares que no va poder competir en estar-se recuperant de la seva lesió.

Club gimnàstic Terrassa, quart classificat a la Lliga Iberdrola | Cedida

L’equip va encarar la final amb l’objectiu: Que les sénior fessin una actuació de gran nivell sense errades, i que alhora les petites les acompanyessin amb la seva millor competició de l’any, i esperar alhora que les altres participants no fessin el mateix, doncs en tenir la resta d’equips gimnastes de nivell superior executen major dificultat i tenen possibilitat d’assolir més punts. Finalment, tot i que dur a terme una competició brillant, no van poder eixugar la diferència existent sobre el paper, i l’equip va finalitzar en quarta posició.

El Gimnàstic Terrassa va ser liderat per Claudia Villalba i Clara Navarro, que van competir en els quatre aparells, amb una gran aportació de la resta de l’equip, Claudia Boada, Laura Garcia i Victoria Valeros competint en tres aparells cadascuna, Noa Granados en dos i Abril Puig en un.

Xelska de Palma de Mallorca, guanyador de la Lliga Iberdrola

L’equip que es va proclamar guanyador de la Lliga va ser el Xelska de Palma de Mallorca, amb una plantilla amplíssima composada en molta part de gimnastes fitxades de l’estranger, i que va mostrar el seu millor nivell, completant un actuació excel·lent. La va seguir en el podi en segona posició l’Egiba de Manresa, amb gimnastes de molt nivell, tot i que amb una plantilla més curta integrada per gimnastes catalanes la qual cosa suposa un gran mèrit, i en tercera posició el Club Gimnàstic Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, a una certa distància.

Propera cita: campionats d’Espanya individuals

Conclosa la Lliga 2022, el club afrontarà el 2023 una nova temporada en la màxima categoria, en la qual s’enfrontarà a clubs amb cada cop més nivell, amb l’objectiu de mantenir-se en l’elit de la gimnàstica. Les gimnastes del club afronten les pròximes setmanes els campionats d’Espanya individuals, començant pel campionat d’Espanya de base, que tindrà lloc a Lleida el proper cap de setmana, i culminant pel campionat d’Espanya individual a Pamplona a finals de juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa