MónTerrassa
La farmacèutica de Terrassa Kern Pharma beca sis joves atletes
  • CA

La farmacèutica Kern Pharma ha becat sis joves promeses de l’atletisme. El laboratori amb seu a Terrassa, juntament amb Osteoarthritis Foundation International (OAFI) i l’atleta olímpic Jesús Ángel García Bragado, han lliurat aquesta setmana les primeres beques del programa “Becas García Bragado – OAFI – Kern Pharma”.

L’objectiu és “promoure els valors de l’esport entre els més joves i incentivar la pràctica esportiva segura i saludable entre els futurs atletes del nostre país”, ha manifestat l’empresa terrassenca en un comunicat. En aquest context, es busca “inculcar” des de petits la importància d’un “esport sa i respectuós amb la salut articular, ajudant a joves atletes a desenvolupar la seva carrera esportiva en les millors condicions possibles”.

De quatre clubs diferents

Els atletes seleccionats tenen entre 12 i 16 anys i formen part dels clubs d’atletisme Salesians de Barcelona; Escoles Esportives (Catalunya), Grupo Deportivo Covadonga (Astúries) i Colegio Tajamar, de Madrid. Tots ells han estat reconeguts en la seva especialitat: martell i javelina, triple salt, pista coberta, camp a través, cross i aire lliure.

Manuel Garrido, director general de Kern Pharma ha volgut reafirmar el compromís de la farmacèutica amb l’esport. “A més, ens agrada donar suport al talent jove, perquè nosaltres també som un laboratori jove -comparat amb la resta de la indústria farmacèutica- i sabem que amb esforç i dedicació es poden aconseguir grans objectius. És un orgull dotar aquestes beques perquè les joves promeses de l’atletisme puguin desenvolupar la seva trajectòria esportiva recollint més títols”.

Per Bragada les beques suposen “posar una llavor d’una acció que esperem que tingui un llarg recorregut” mentre que el doctor Vergés, de la OAFI, ha destacat que “un dels nostres pilars és la cura de la salut articular des de la infantesa, prevenint malalties com l’artrosi en els nostres esportistes. Per això, és un honor portar a terme iniciatives com aquesta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa