MónTerrassa
El CN Terrassa regna al campionat català de frontennis infantil i juvenil

El Club Natació Terrassa va regnar en el darrer Campionat de Catalunya de frontennis. Els equips del club terrassenc van tenir una molt bona actuació, i dos d’ells van imposar a la fase final en la categoria juvenil amb pilota X3 i a la d’infantil amb pilota lenta. Ambdues competicions van tenir lloc el passat diumenge, dia 30 d’octubre, a les instal·lacions del CEM Bac de Roda de Barcelona.

Per una banda, la parella formada per Biel Vaghi i Nil Gómez van obtenir el títol juvenil després de derrotar en una final molt ajustada una altra parella del mateix Club Natació Terrassa, formada per Víctor González i Javier Alarcón, per 2 sets a 1 (15-8, 11-15 i 8-6). González i Alarcón van accedir a la final en batre en semifinals la dupla del Club Frontennis Igualada integrada per Pau Vergara i David Rodríguez per 2 sets a 0 (15-13 i 15-8).

Per l’altra, en categoria infantil, Nil Gómez i Javier Alarcón van adjudicar-se el triomf després de superar en la final la dupla igualadina formada per Nil Montroig i Fran Martín per 2 sets a 0 (10-5 i 10-2).

Finalistes al Campionat de Catalunya en categories infantil i juvenil | CNT

Cara i creus pels equips de Pilota a Mà

Cara i creu per al CN Terrassa en la segona jornada del Campionat de Catalunya del 4 i Mig individual de Pilota a Mà de 1a Categoria que va celebrar-se a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica de Terrassa el passat cap de setmana. En 2a Categoria, José Félix Gómez va derrotar amb claredat Jan Blanca, de La Casa de los Navarros, per 22 a 10. Menys sort va tenir el pilotari del club en 1a Categoria. Nil Gómez va caure contra Andoni Arrasate, de La Casa de los Navarros, per 12 a 22.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa