MónTerrassa
El Club Voleibol Terrassa desapareix i s’integra al Club Natació Terrassa
  • CA

El Club Voleibol Terrassa desapareix per passar a formar part del Club Natació Terrassa. L’acord va ser gestat el passat mes de juny i aquest mes de setembre s’ha formalitzat. “Ha estat un resultat satisfactori per ambdues parts”, s’informa en un comunicat. D’aquesta manera, el CN Terrassa disposarà aquest 2022 d’una nova modalitat esportiva dins de la seva àmplia oferta: el voleibol.

Per la seva banda, el CV Terrassa, nascuda l’any 2013 i amb grans resultats esportius i de participants, s’integrarà dins d’una estructura molt més gran i perd la seva categoria d’entitat pròpia. “Després de gairebé 10 anys d’aventura esportiva, fem un pas endavant i deixarem d’existir per poder garantir que el voleibol a Terrassa tingui l’espai i la qualitat que els i les nostres esportistes es mereixen”, han manifestat a través de les xarxes socials en el seu últim post abans de la fusió.

Això suposarà l’arribada de 280 nous esportistes al Club Natació Terrassa. Des de la directiva es valora molt positivament aquest increment notable en el nombre de socis, “una dada transcendental sobretot en el context econòmic actual i en plena recuperació postpandèmia”, i s’espera que a canvi suposi també “una contribució a la millora de la situació del voleibol a la ciutat”.

Dèficit d’instal·lacions per al CV Terrassa

Al seu torn, en el comunicat, se subratlla que amb aquest acord se solucionarà “el dèficit d’instal·lacions” adequades que ha patit en els darrers anys el Club Voleibol Terrassa. Sense anar més lluny, la temporada passada va exercitar-se en quatre espais diferents: Can Jofresa, La Maurina, l’escola Pere Viver i l’escola Petit Estel. A partir d’ara, el fet de treballar en el pavelló cobert de l’Àrea Olímpica li permetrà continuar avançant en la consolidació d’aquest esport a Terrassa.

Des del CV Terrassa han volgut agrair a totes les famílies que han format part del projecte i la gran tasca realitzada per l’staff tècnic al llarg d’aquests set anys. “Han estat anys de molts esforços, sacrificis, lluites, alegries, tristeses i èxits que són de tots dels que d’una manera o una altra han format part d’aquesta gran família que ha estat el CV Terrassa”.

Malgrat que alguns equips ja han entrenat aquesta setmana, la nova secció de vòlei del Club Natació Terrassa començarà a funcionar plenament a partir de dilluns dia 5 de setembre. Recordem que la temporada passada, el femení del CV Terrassa va aconseguir l’ascens a la categoria de plata, Segona Divisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa