MónTerrassa
Carles Millera, plata en el campionat d’Espanya de Tennis Taula
  • CA

El palista de Terrassa Carles Millera s’ha penjat la medalla de plata en el campionat d’Espanya de Tennis Taula per a discapacitats físics. L’egarenc, del Club Tennis Taula Sant Quirze del Vallès, va aconseguir el segon lloc en la prova individual en categoria 5.

Millera va participar en la categoria de classe 5, que són jugadors en cadira de rodes amb menys afectació (de la classe 1 a la 5 són jugadors en cadira i de la 6 a la 10 jugadors de peu). La competició comptava amb un grup de 6 jugadors. El terrassenc va començar amb mal peu, perdent amb el cap de sèrie de la categoria, Fernando Pérez (CDE Tenis de Mesa Parla), després d’un partit molt disputat 3-2 (11-9 / 9-11 / 11-7 / 4-11 / 11-6).

En el segon partit, contra el seu company d’equip Xavi Villena va guanyar 3-1 (11-7 / 15-13 / 7-11 / 11-6). El tercer partit va ser contra David Pavia del Jerez on Millera es va imposar per 3-0 (11-5 / 11-3 / 11-5), assegurant-se la medalla amb aquesta victòria. En el quart partit contra el rival més fluix del grup José Torrejón del Jerez va vèncer 3-0 (11-4 / 11-4 / 11-1) i en el partit per
disputar-se la medalla d’argent contra David Mateo del CTT Castellgalí, va aconseguir la revenja (ja que havia perdut amb ell a la competició per equips) i va endur-se el triomf per 3 a 0 (11-9 / 11-7 / 17-15) i així guanyava la plata.

El podi de la categoria va quedar d’aquesta manera:

– Or: Fernando Pérez (CDE Tenis de Mesa Parla)
– Plata: Carles Millera (CTT Sant Quirze del Vallès)
– Bronze: David Mateo (CTT Castellgalí) i Xavier Villena (CTT Sant Quirze del Vallès)

El palista terrassenc Carles Millera al campionat d’Espanya | Cedida

Dobles i per equips

En la competició de dobles, que es feia en format d’eliminació directe, la parella Carles Millera i Joan Pahisa van perdre en vuitens de final contra Daniel Rodríguez i José Maria Ordejón 3-0 (13-11 / 11-8 / 11-4). El terrassenc també va formar equip amb Xavier Villena (CTT Sant Quirze) i Joan Pahisa (CN Sabadell), on van arribar fins als quarts de final. Després d’una bona primera fase classificatòria, en els quarts els va tocar l’equip CTT Esparreguera / CTT Castellgalí, format per Jordi Teruel i David Mateo. Els partits individuals els van jugar Carles Millera i Xavier Villena i el dobles format per Millera/Pahisa. L’equip vallesà va perdre 3-1 en uns partits on els tres punts perduts es van perdre després de remuntar 2-0 en contra, posar-se 2-2 i perdre el 5è set. El punt guanyat va ser del terrassenc contra el Jordi Teruel 3-1. Quedant així fora de les medalles per equips.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa