MónTerrassa
Es busca personal de control d’accés a la piscina de Viladecavalls
  • CA

Arriba l’estiu i amb les temperatures ja molt elevades, des de l’Ajuntament de Viladecavalls es posa en funcionament la piscina municipal. Per tenir-ho tot a punt però cal primer tenir el personal contractat. La pàgina web de la Diputació de Barcelona especialitzada en ofertes de feina, Xaloc, ha publicat recentment una oferta per a personal de control d’accés a les instal·lacions municipals. Per inscriure’s cal registrar-se prèviament, clicant aquí. Es tracta d’una oferta de feina estacional, marcada per la temporada de bany (d’1 a 3 mesos).

L’oferta de feina té la següent descripció:

Ubicació: Viladecavalls

Ocupació: 5942 – Auxiliars de vigilant de seguretat i similars no habilitats per a portar armes: Personal de control d’accés

Tasques específiques: Control d’accessos a la piscina municipal. Gestió de taquilla amb cobrament d’entrada a caixa. Neteja i manteniment bàsic de les instal·lacions. Contacte amb el públic.

Capacitats requerides: Adaptabilitat, compromís, dinamisme, dots de comunicació i iniciativa. Opció de jornada parcial o complerta. Torns rotatius entre les 10 del matí i les 20 hores (1h de neteja abans de començar servei de taquilla). Torn matí seria de 10 a 15 hores mentre que el Torn tarda aniria de les 15 a les 20 hores. De dilluns a diumenge. Hi hauria contemplada 1,5 dia de descans a la setmana.

Tasques desenvolupar: Controlar l’accés als establiments, vigilar i autoritzar l’entrada i sortida dels empleats i visitants, comprovar les identificacions i expedir passis de seguretat.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Molt importants

Permís de conduir: B (vehicles a motor, tipus turisme).

Importants

Informàtica: Programari d’Ofimàtica – Usuari Mig

Llengua: Castellà – Nivell Bàsic A2 / Català – Nivell Bàsic A2

Recomanables

Experiència en l’ocupació (mesos): 6

Informació d’interès

Data d’incorporació: 18/06/2022

Horari: 11-20 h (Torn rotatiu matí i tarda)

Contracte

Tipus: Obra o servei

Durada: Entre 1 i 3 mesos

Prorrogable: No

Jornada

Jornada 1: Indiferent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa