MónTerrassa
África Valiente es proclama campiona del Món de patinatge artístic juvenil
  • CA

África Valiente s’ha proclamat campiona de l’Artístic Skating World Cup 2022. La terrassenca ha realitzat un “programa curt” excels que li ha permès aconseguir la primera posició destacada respecte a les seves competidores en la categoria Ladies Youth.

La patinadora del CPA Ripollet va obtenir una puntuació de 54,33, més de vuit punts per sobre de la segona. Els jutges van valorar amb un 5 la seva “execució” i amb un 4,92 la seva coreografia. A més, no va tenir cap penalització. Un programa rodó de cap a peus. El podi el van completar l’espanyola Patricia Castelreanas amb 46,39 punts; i en tercera posició, l’argentina Valentina Longo amb 39,73.

Recordem que Valiente, en la primera semifinal celebrada el passat mes de juny a la localitat de Trieste per accedir a l’Artistic World Cup va recollir la medalla de bronze, en la modalitat lliure. Així doncs, a l’hora de la veritat, l’egarenca s’ha superat i ha aconseguit pujar dalt de tot del podi:

Una temporada de 10 per África Valiente

Amb aquesta medalla d’or, la terrassenca clou una temporada de 10. A finals del mes de juliol, es penjava la medalla de plata en el darrer Campionat d’Espanya Juvenil de patinatge. Va acabar la primera mànega en el primer lloc a la classificació femenina de juvenil. Finalment, Valiente va aconseguir la plata, només per darrere de la campiona d’Espanya, Carme Tiburcio, del CP Polinyà.

L’egarenca també s’ha proclamat campiona en categoria juvenil en el Campionat de Barcelona 2022 de patinatge, on va dominar tant el programa curt com el llarg, i va aconseguir una puntuació de 115 punts, molt per sobre de les seves competidores. La progressió de la jove patinadora és excel·lent, passant per totes les categories base recollint premis i lloances, i s’espera que si continua igual pugui tenir un paper destacat també en la categoria sènior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa