MónTerrassa
Més de 300 jugadores seran al Torneig Ciutat de Terrassa de bàsquet femení

El Torneig Ciutat de Terrassa de bàsquet femení acollirà més de 300 jugadores el cap de setmana llarg del 29 d’abril a l’1 de maig. La Joventut Esportiva Terrassa (JET) ha presentat oficialment aquesta setmana el cartell i la llista de participants en un dels esdeveniments esportius més multitudinaris relacionats amb el bàsquet formatiu. El torneig s’ha consolidat, ja arriba a la vint-i-unena edició enguany, com una autèntica festa del bàsquet femení.

Es comptarà amb la presència de 30 equips procedents de tres federacions diferents: Catalunya, País Valencià i Castella i Lleó. En total seran més de 300 noies d’entre 11 i 13 anys, repartides en dues categories de joc, les que es disputaran el títol de campiones. Per un costat, hi haurà el campionat U12 (mini) i per l’altre, el campionat U13 (infantil de 1r any). Alhora, des del JET informen que aquest any s’ha creat un grup extra amb 6 equips de la categoria U13 de promoció.

“Us presentem la nova edició d’un Torneig de referència en el bàsquet de formació, en el que tornarem a gaudir d’uns dies intensos d’esport i de convivència, i on esperem que hi siguin ben presents els valors de la competició, el companyerisme, l’emoció i el respecte entre totes les participants”, ha manifestat la presidenta de l’entitat organitzadora, Natàlia Mas.

Dos pavellons per acollir 30 equips d’arreu

El Torneig s’iniciarà el matí del dissabte 29, amb un Clínic dirigit als més de 60 entrenadors/es participants al torneig i també obert a tots els entrenadors/es del bàsquet català que ho desitgin i que formin part de les visites aprofitant el marc de la competició.

La competició està prevista que es porti a terme des de dissabte a primera hora de la tarda fins al dilluns al migdia. Es gaudirà d’una setantena de partits repartits en 2 pavellons diferents (Can Jofresa i Can Parellada) i 5 pistes de joc. Per poder-ho fer possible, s’ha previst el desplegament de 25 àrbitres de la Federació Catalana de Bàsquetbol i la implicació de més de 40 voluntaris que donaran suport en la gestió de les actes, el servei de menjador, l’acollida i acompanyament dels equips, etc.

Des de la JET informen que a més de les 300 jugadores, en el marc del XXI Torneig Ciutat de Terrassa es preveu que el municipi rebi més de 1.500 persones procedents de geografies molt diferents disposades a gaudir de la competició i d’un gran ambient festiu de bàsquet. Destaquen que “indirectament, aquesta afluència de persones també suposarà un petit impacte positiu en l’economia de Terrassa, sent la restauració i els hotels els principals beneficiaris”.

Així mateix, enguany la Federació Catalana compleix 100 anys d’existència i des de el Torneig Ciutat de Terrassa s’han volgut sumar als actes de celebració del centenari formant part d’aquesta agenda d’actes commemoratius. “Ens fa especial orgull participar en aquesta efemèride, sobretot quan la ciutat porta escrit els orígens del bàsquet a Catalunya”, han manifestat des de la JET.

A més de la competició esportiva, la JET ha preparat tot una sèrie d’activitats complementàries per omplir de diversió i fer cohesió i bona convivència entre les participants:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa