MónTerrassa
Berta Abellán, tercera del món en Trial

Cap de setmana rodó per a la pilot de trial Berta Abellán al Campionat del món TrialGP. La terrassenca és una de les pilots aspirants al campionat del món i així ho va demostrar aquest dissabte a la localitat portuguesa de Gouveia. Tercera posició final i medalla de bronze per a Abellán gràcies a fer una última carrera del campionat brillant i arrabassar la segona posició a Emma Bristow (campiona del món en vuit ocasions), en una competició altament disputada fins a les últimes zones. L’egarenca va poder celebrar el bronze al costat de la campiona d’aquest any, Laia Sanz, que tornava al trial després de vuit anys absent i que aconseguia el seu catorzè títol en trial, als quals s’han de sumar 5 en enduro.

Classificació final del WomenTrialGP

1. Laia SANZ (GasGas), 111 punts

2. Emma BRISTOW (Sherco), 107 punts

3. Berta ABELLÁN (Vertigo), 94 punts

4. Sandra GÓMEZ (TRRS), 74 punts

5. Ingveig HAKONSEN (Scorpa), 64 punts

Una medalla d’or amb l’equip

A més del títol individual, Abellán n’ha de sumar un altre. I és que la pilot de Terrassa va formar part de l’equip femení de la selecció espanyola, juntament amb Sanz i Sandra Gómez, i van quedar en primera posició, sumant una medalla d’or que s’unia a l’aconseguida per l’equip masculí de Toni Bou, Adam Raga i Jaime Busto. Les noies només van tenir cinc penalitzacions, molt lluny de les 12 de Gran Bretanya i les 22 de Noruega, que van completar el podi.

Al finalitzar la competició, Abellán va manifestar que “ha estat una temporada força bona. En dues ocasions he pogut guanyar a l’Emma Bristow (medalla de plata) i també he estat a prop de la Laia, cosa que em fa molt feliç i que em motiva moltíssim per continuar entrenant i lluitant per als meus objectius de futur”.

Laia Sanz i Berta Abellán, amb les respectives medalles | RFME
La terrassenca Berta Abellán en plena acció | RFEM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa