Pepa Garcia, quarta en sub23 en el V Triatlón Tarazona y Moncayo

La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Pepa Garcia va obtenir la quarta plaça en categoria sub’23 en el V Triatlón de Tarazona y El Moncayo celebrat dissabte sobre unes distàncies de 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres finals de cursa a peu. Garcia va aturar el crono en 2h56’14”, en una prova que va dominar Anna Vallverdú (Club Esportiu Tri 4.40), guanyadora amb 2h25’30”. La marca assolida per Garcia la va situar en el 19è lloc d’una classificació general femenina que va encapçalar Anna Flaquer (Fasttriatlón CN Montjuïc), amb un temps de 2h18’08”.

El CN Terrassa va comptar amb dues representants més en aquesta cursa, Sheila Cañabate, 26a amb 3h08’36”, i Carmina Jiménez, 27a i quarta en categoria veteranes 1 amb 3h12’41”. Així mateix, en l’apartat masculí, Jesús Rodríguez va acabar en la posició 135 amb 2h31’16”, Rubén Molina va classificar-se 160è amb 2h39’54” i Dani Garcia va ocupar la plaça 195 amb 2h52’53”.