MónTerrassa
La Penya 1900 recull signatures per als precandidats a les eleccions del Barça
  • CA

La Penya Barcelonista 1900 de Terrassa recollirà durant els pròxims dies signatures per als precandidats a les eleccions del FC Barcelona, que es faran el 24 de gener. Els socis del Barça que vulguin donar suport a algun dels aspirants poden passar per la seu de l’entitat, situada a la Rambla d’Ègara, 190, 1r, els dies 30 de desembre i 2, 4 i 7 de gener de 16 a 19 hores. Cal portar una fotocòpia del DNI i el número de soci.

Els nou precandidats a les eleccions del club són Joan Laporta, Jordi Farré, Agustí Benedito, Emili Rousaud, Xavier Vilajoana, Antoni Freixa, Víctor Font, Lluís Fernández Alà i Pere Riera. Els aspirants han d’aconseguir 2.257 signatures per poder ser proclamats candidats. El termini de recollida de firmes va començar el 23 de desembre i es tancarà l’11 de gener. Després de tres dies per validar-les, el 14 de gener es farà la proclamació oficial dels candidats a la presidència del FC Barcelona.

La Confederació Mundial de Penyes ha estat l’encarregada de distribuir les butlletes dels precandidats entre les diferents federacions, que a la vegada les han fet arribar a 190 penyes d’arreu de Catalunya i d’altres punts de l’Estat. Davant les restriccions de mobilitat arran de la pandèmia de la Covid-19, les penyes han volgut posar a disposició dels socis aquests punts de recollida per evitar que s’hagin de desplaçar a les seus de cada una de les precandidatures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa