MónTerrassa
Patricio Keenan, nou entrenador del Club Egara DHM
  • CA
Patricio Keenan | Club Egara

!--akiadsense-->

El Club Egara de Divisió d’Honor masculina estrenarà projecte la nova temporada amb Patricio Keenan al capdavant. L’entrenador argentí torna a les banquetes dos anys després per agafar el relleu de Siso Ventalló, que ja va ser el seu successor. Keenan, vinculat al Club Egara des de fa més d’una dècada, ha passat per diferents etapes com a tècnic ratllat. Des de la base, entrenant a la línia femenina fins al primer equip i també a i l’Egara DHM.

En la seva etapa anterior va estar al capdavant del primer equip de la casa durant tres temporades, lluitant pel títol de Lliga cada any fins a l’últim moment. Després que els ‘shoot outs’ el privessin del campionat, a la tercera va ser la vençuda i l’Egara de Keenan es va proclamar campió de Lliga l’any 2016. A més, va aconseguir tres campionats de Catalunya.

Així mateix, el Club Egara vol agrair la professionalitat de Narcís ‘Siso’ Ventalló, que ha complert amb èxit la seva tasca com a entrenador del Club Egara DHM. En dues temporades, sempre fidel a la filosofia del club d’apostar per gent de casa, ha mantingut la competitivitat de l’equip a qui ha portat a una final de Lliga i enguany ha aixecat el títol de Copa del Rei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa