MónTerrassa
Partit clau per a les aspiracions del Terrassa Reds
  • CA
Imatge del darrer partit del Terrassa Reds
Imatge del darrer partit del Terrassa Reds | Joan Maeso

!--akiadsense-->

Diumenge a les 12 del matí els Reds juguen a casa el partit de la vuitena jornada de Lliga Catalana contra els Ducs de Girona. El partit es clau per les aspiracions dels dos conjunts. Tant els terrassencs com els gironins necessiten la victòria per consolidar-se en la part alta de la classificació. Solament hi ha 4 llocs de playoffs i a falta de 4 partits per finalitzar la fase regular qualsevol derrota pot ser clau.

Els Reds comencen a recuperar jugadors i la moral és alta a la plantilla. L’internacional Jorge Hernández “Canario” torna a l’equip després d’una petita operació que l’ha mantingut fora dels terrenys de joc durant 2 mesos i mig. Els gironins ben entrenats per l’històric Xevi Formatje porten una temporada molt regular però ara li arriben els partits més complicats i, per tant, han de demostrar que estan preparats per optar al títol. Reds i Ducs es van enfrontar a les finals de lliga dels anys 1996 i 2016, les dues amb victòries dels egarencs.

L’entrenador mexicà dels Reds Daniel Hernández comenta les sensacions pre-partit: “L’equip està creixent. El sistema de joc s’està consolidant i els jugadors estan assumint els seus rols amb disciplina, i el més important, amb motivació. Ens arriben partits transcendentals i hem de posar-nos seriosos si volem optar al títol”.

D’altra banda, diumenge comença la primera Lliga Catalana femenina sènior de futbol flag. Les jugadores entrenades per Jordi Ventura es desplaçaran al Carmel per jugar contra les locals Pagesos i contra Pioners de L’Hospitalet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa