MónTerrassa
Obertes inscripcions per a les curses del Circuit Activa’t a Terrassa
  • CA

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) obre inscripcions per a quasi totes les curses, a excepció de la Cursa de Festa Major de Terrassa, del Circuit de curses atlètiques Activa’t. Una de les novetats que presenta aquesta edició 2018 és la incorporació de la Cursa popular de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club (ATHC) que serà la propera prova a disputar, el 6 de maig.

El passat 21 de gener, amb la disputa de la Mitja Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles, de 5km, es va donar el tret de sortida a una nova edició del Circuit de curses atlètiques Activa’t, organitzat per l’AEMMT juntament amb MútuaTerrassa i el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Aquest Circuit Activa’t va néixer amb una clara voluntat d’afavorir la pràctica esportiva sota el lema: Esport-Salut-Qualitat de Vida.

Una de les novetats que presenta l’Activa’t és la incorporació de la cursa de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club, precisament la propera prova a celebrar-se, el 6 de maig. Cursa de 5 km que es desenvoluparà pels voltants del club sobre un circuit de terra. Les inscripcions per aquesta prova, de la mateixa forma que la resta de curses del circuit, es poden fer a través de la web: www.mitjaterrassa.org i també de forma presencial en les mateixes instal·lacions de l’ATHC.

Aquesta edició, el calendari Activa’t està format per 11 curses. Iniciat el passat 21 de gener de 2018 amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa popular, de 5km, Santi Centelles, finalitzarà el 30 de setembre, en categoria femenina, amb la Cursa de les Dones i l’1 de setembre, en categoria masculina, amb la celebració de la Cursa de Festa Major de Matadepera.

El calendari de curses Activa’t 2018 és el següent:

21 de gener 2018: Mitja Marató de Terrassa

21 de gener 2018: Cursa Popular Santi Centelles

6 de maig 2018: Cursa Popular ATHC

26 de maig 2018: Pla del Bonaire

3 de juny 2018: La Campana – Vacarisses

10 de juny 2018: Poble Nou – Zona Esportiva

30 de juny 2018: Festa Major de Terrassa

7 de juliol 2018: Ca N’Anglada

22 de juliol 2018: Can Gonteres

1 de setembre 2018: Festa Major de Matadepera

30 de setembre 2018: Cursa de les Dones

Les inscripcions, a excepció de la Cursa de Festa Major de Terrassa, ja es poden realitzar a través de la web: www.mitjaterrassa.org

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa