MónTerrassa
Nova oportunitat d’iniciar-se al futbol americà a Can Boada
  • CA
Primera jornada de portes obertes | Terrassa Reds

!--akiadsense-->

Durant el mes de juliol, els dijous de 18:30 a 20:30 hores, Els Terrassa Reds realitzen Jornades de Portes Obertes a Can Boada obertes a qualsevol persona que vulgui iniciar-se en el Futbol Americà o el Futbol Flag.

Al setembre organitzen el 1er Campus de Futbol Flag per a nenes i nens de entre 7 i 15 anys. També el realitzaran a les seves instal·lacions de Can Boada i l’horari serà de 9h a 17h. És una oportunitat, tant per nois com per noies, per iniciar-se en aquesta modalitat del Futbol Americà.

A nivell organitzatiu ja estan confirmats els staffs tècnics de la majoria de seccions. Els quals queden així: Els equips Sub-11 Flag i Sub-13 Flag l’entrenador i els asistents són Álvaro López i Sebastian Bowen respectivament; de l‘equip Sub-15 Flag són Pau Sabaté i Biel Folch; dels equips Sub-17 Flag i Cadet Tackle són Steven Bowen i Jonathan Rios; del Junior Tackle són Roberto Castioni i Kelvin de la Cueva; de l’equips Senior Masculí Tackle l’entrenador és Jordi Ventura i els asistents Alex Meifren, Eduardo Plaza i Roberto Castioni; del Senior Femení Tackle són William de la Cueva i Kelvin de la Cueva. Per últim, dels equips Junior Tackle i Femení Flag encara no hi ha res confirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa