MónTerrassa
Nova jornada d’esport en família al camp del Juan XXIII de Terrassa
  • CA
Futbol caminant a les instal·lacions del Juan XXIII | CEVO

!--akiadsense-->

Diumenge es va dur a terme la segona jornada del programa Esport en Família que el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa impulsa aquest curs com a novetat. Esport en Família pretén socialitzar l’esport de forma que els diferents nuclis familiars puguin gaudir de jornades esportives conjuntament, amb propostes adaptades a totes les edats de forma que qualsevol persona hi pugui participar indistintament de l’edat el sexe o les seves capacitats físiques.

La primera jornada, el passat 28 de gener, va estar dedicada al senderisme i es va aprofitar per donar a conèixer l’Anella Verda de Terrassa. Més de 25 persones de diferents edats van poder gaudir d’un matinal esportiva i de natura acompanyats per tècnics del Consell. Diumenge, va ser el torn d’una jornada dedicada al futbol, però del futbol caminant, una modalitat que no permet córrer i que fa que davant de diferents edats i complexions físiques les condicions de joc s’igualin permetent el joc a tothom a l’hora. Aquesta modalitat que no permet córrer dins del camp, impossibilita que hi hagi topades entre els esportistes amb el que la diferencia d’edat no és un handicap afegit. Més de 20 persones van participar d’aquesta activitat a les instal·lacions del CF Juan XXIII que les va cedir al Consell per a poder desenvolupar l’activitat.

La jornada completament lúdica va reunir un total de 6 nuclis familiars que van gaudir d’una matinal esportiva familiar de la mà dels tècnics del Consell. La propera jornada es realitzarà el dia 18 de març i estarà dedicada a l’atletisme amb adaptacions de diferents disciplines perquè els participants puguin fer un tastet d’aquestes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa