Nou entrebanc del San Cristóbal (2-1)
x
La celebració d’un dels gols del Santboià contra el San Cristóbal | DAVID FERRER / FC SANTBOIÀ

El CP San Cristóbal no ha pogut donar continuïtat aquest dissabte al triomf a domicili de la setmana passada al camp del Castelldefels. El conjunt parroquial ha caigut 2-1 al camp d’un necessitat Santboià que lluita per sortir del descens. Els locals s’han avançat amb dos gols matiners en cada part. El primer, al minut 17, obra de Juanlu, que ha transformat un penal de Víctor a Jota. El segon, només començar el segon temps, al minut 47, anotat per Guillermo.

Els homes d’Oliver Ballabriga, que sabien que aquest era un partit important de cara a allunyar un descens que, tot sigui dit, segueix a una distància més que prudencial (ara mateix, 14 punts). La seva reacció, però, ha estat insuficient, ja que només ha pogut escurçar distàncies amb un gol de Mario a falta de deu minuts pel final. Tot i no deixar d’intentar-ho fins al final, els egarencs no han aconseguit l’empat final. L’ha arribat a anotar Hassen, però l’àrbitre ha anul·lat la seva diana per fora de joc.