MónTerrassa
Nou clínic BBVA Hockey Plus a Terrassa

L’estadi Martí Colomer de Terrassa acollirà aquest diumenge 27 de 16:30 a 18h el clinic BBVA Hockey Plus. Jugadors de les màximes categories dels clubs impartiran aquesta sessió que, per als integrants del Hockey Plus, és una de les activitats més esperades de la temporada. Perquè, més enllà d’ensenyar i aprendre a fer dribblings, xuts a porteria o jugades de partit, més enllà de l’esport, aquest és un projecte social.

“El que pretenem és que, a més d’aprendre, els nostres jugadors coneguin els seus ídols i s’identifiquin amb ells”, assenyala Marta Puig, Directora Tècnica d’Atenció Diürna LaFACT Fupar i una de les impulsores del projecte. “I, d’altra banda, per als jugadors top, és també una experiència enriquidora que gaudeixen molt, ja que s’estableix una relació molt empàtica i afectiva entre els dos col·lectius”. “El Clínic busca fomentar la inclusió en l’esport”, afegeix Marta Puig. “I ho fa potenciant l’estret contacte que s’estableix entre els jugadors de les diferents lligues i categories, així com reforçant el vincle que es crea amb els respectius clubs de hockey.”

El Clínic és un dels puntals del conveni de col·laboració entre BBVA i Hockey per Terrassa, que aquesta setmana s’ha renovat per un any més. Amb la voluntat de donar suport a la ciutat a través del foment de les activitats esportives i socials, l’acord ofereix als quatre club terrassencs dins del paraigües Hockey per Terrassa -Atlètic Terrassa, Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22-, un suport econòmic i institucional per a les activitats lligades a la formació. I, sobretot, al projecte per a persones amb discapacitat intel·lectual, com és Hockey Plus.

Daniel Gómez, director de zona del Vallès Occidental de BBVA, ha manifestat que el Hockey Plus “és una de les accions que més ens enorgulleixen per la implicació social que comporta i també per la nostra contribució a la ciutat. A més, ara ja comencem a preveure una certa normalitat després de la pandèmia”, ha afegit Daniel Gómez, “i a veure si això ens permet poder tirar endavant altres projectes”. “Precisament, el Hockey Plus va ser una iniciativa pionera del hockey en el món de l’esport”, remarca Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, “a la qual després s’hi han sumat altres modalitats esportives amb gran èxit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa