MónTerrassa
Els nens de l’escola del FCB a Viladecavalls, al Torneig FCBEscola
Participants al torneig FCBEscoles
Participants al torneig FCBEscoles | FC Barcelona

!--akiadsense-->

Aquest dilluns comença la setena edició del Torneig FCBEscola, que es disputarà del dilluns 26 al dijous 29 de març a les instal·lacions del Club. El Torneig reunirà més de 1.900 nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 14 anys. A més, la competició comptarà amb 172 equips, 45 FCBEscoles i hi estaran representats FCBCamps de 22 països, entre les quals s’hi troben els infants que formen part de la FCBEscola Vallès, ubicada a Viladecavalls.

En aquesta edició, que comptarà amb Sergi Roberto com a padrí, s’han introduït novetats destacades. Per exemple, la cerimònia inaugural se celebrarà al Camp Nou, i al Torneig hi prendran part jugadors dels cinc continents per primera vegada en la història.

Es podrà seguir en streaming al web del Club

El setè Torneig FCBEscola es podrà seguir, en directe i cada dia, per fcbarcelona.cat i Barça TV. La competició s’iniciarà el proper dilluns a les 10.30 hores al Camp Nou i el dijous 29, a partir de les 11.30 hores, es podran seguir les finals de les quatre categories de la competició, així com la posterior entrega de premis als equips campions.

Nou comentari

Comparteix