Mario Guillén s’endú la Swim in Menorca

Triomf per al nedador del Club Natació Terrassa Mario Guillén en la Swim in Menorca de natació en aigües obertes. La competició, que va celebrar-se diumenge 26 de setembre, consistia en recórrer els 10 quilòmetres que separen la Cala Macarella de Son Xoriguer. El nedador terrassenc va aconseguir imposar-se en la categoria sense neoprè amb un temps de 2h15’51”, per davant de George Savescu, segon amb un temps de 2h16’01”, i d’Alberto López, tercer amb un registre de 2h18’34”.

D’altra banda, el CN Terrassa també va aconseguir un altre podi gràcies a la nedadora Sònia Rojas. En la categoria “amb neoprè”, la terrassenca va finalitzar en segona posició darrere de 2h37’17”. La primera a aturar el cronòmetre en la mateixa categoria va ser Núria Giner, imposant-se amb una marca de 2h37’03”. El podi el va tancar Maria Fontanals, en tercera plaça amb 2h59’03”.

Sònia Rojas va quedar en segona posició a la Swim in Menorca | CN Terrassa

La setmana passada, el nedador del Club Natació Terrassa Mario Guillén també va sumar una nova medalla. En aquella ocasió, va sumar una segona posició en la 70a Travessia a la Platja de Badalona. La prova es disputava sobre una distància de 2.400 metres i el terrassenc va aturar el cronòmetre en 28’16”, només per darrere de Guillem Pujol, qui va aconseguir la primera posició amb una marca de 25’57”. Nemo Remesar va aconseguir el tercer lloc amb un temps de 28’19”. Ha estat un bon mes de setembre per a Guillén que hi ha de sumar també la victòria en la VI Travessia Tàrraco Aigües Obertes, on va adjudicar-se el triomf en la distància de 2.000 metres. I el dissabte anterior també va competir en la Travessia al Port de Salou, on va finalitzar en quart lloc de la general amb un temps de 24’11” i va aconseguir la victòria en la categoria +30.