Naufragi del Terrassa FC sota la pluja (0-3)
El Terrassa FC ha patit aquesta tarda-vespre una dura derrota a casa contra el Vilafranca. El resultat ha estat de 0-3 i es pot afirmar que el millor jugador egarenc ha estat el porter Ortega. Els locals no han xutat ni una sola vegada amb perill entre els tres pals, i si cal mencionar ocasions cal quedar-se en dues on la pilota ha passat fregant el pal. Poca cosa més. Un desastre de partit sota una pluja que ha arribar a ser intensa. Els de Vilafranca han fet tres gos, han estavellat una pilota al pal i una al travesser i s’han topat tres vegades amb un Ortega immens. La crisi ha arribat a les files vermelles. Avui han faltat idees i no ha sortit res bé.

Primers 45 minuts

La primera part ha estat més que avorrida, amb una única ocasió pel Terrassa, i poc clara. El Vilafranca n’ha tingut tres, amb una que ha anat al pal i dues que ha aturat Ortega.

Al minut 11, Raul Torres ha estat a punt de fer el primer amb un gran xut des de fora de l’àrea després d’una gran centrada de Dani Pujol. La pilota ha passat fregant el mal esquema. Un quart d’hora de la primera part amb poca cosa a explicar i control del partit per part dels egarencs.

El Vilafranca s’ha despertat i una falta lateral ha generat la jugada més perillosa, amb una rematada que ha aturat Ortega. El córner ha acabat amb una rematada al mal de la porteria local.

El partit estava obert i en la jugada posterior el Terrassa ha forçat un doble córner. Finalment no se n’ha tret cap profit. Minut 27, empat al marcador i primera targeta del partit, per Marc del Val, per una entrada dura i pel darrere al mig del camp. El Vilafranca ha tingut els seus millors moments i ha fet acular els vermells. I així ha arribat, al minut 41, un xut molt perillós al que ha respost Ortega de manera extraordinària. El porter també ha estat protagonista en salvar el seu equip en el tems afegit.

Represa

La represa ha començat amb una gran ocasió de l’equip visitant, i un altre con ha aparegut San Ortega: El Terrassa ha respost amo un gran xut des de fora de l’àrea de Dani Pujol que ha passat fregant el pal.

I el Vilafranca l’ha tornat a tenir, però la defensa egarenca ha tret la pilota. Ha semblat que algun defensa vermell aturava amb les mans, Els visitants han protestat a l’àrbitre i Ortega ha aprofitat per fer una sacada llarga que ha rebut Velillas, però el davanter no ha sabut aprofitar. El partit s’ha tornat boig. I s’ensumava el gol… del Vilafranca. I ha arribat, al 52: Una gran jugada ha acabat amb un xut al travesser i la pilota que ha sortit cap a fora. La defensa ha badat i ha permès una segona rematada vilafranquina. Aquest con Ortega no ha pogut fer res.

El Terrassa hi ha posat més ganes que joc, i Raul Torres ha vist la groga per un cop de colze. Era el minut 64 i encara quedava temps. Toni Rodríguez ha decidit moure la banqueta per trobar una solució al desastre. Joan Grasa i Górriz han entrat al camp i han sortit Velillas i Dani Pujol. Més fitxes mogudes. L’entrenador egarenc ha fet entrar Cristian per Marc del Val. Ha servit de poc: El Vilafranca sentenciava, amb el segon gol de la tarda. 0-2 al minut 70 en un gran contraatac.

Al 80, Amantini ha atropellat un davanter del Vilafranca i l’àrbitre ha xiulat penal. Més que dubtós. Però si el xiulava havia d’expulsar el terrassenc, i així ho ha fet. Ortega s’ha tirat bé, però no ha pogut evitar el tercer. Quedaven 8 minuts i res a fer, excepte impedir que el marcador fos més ampli. Górriz, al mig del camp, ha mostrat la seva impotència amb una trepitjada que li ha comportat una groga.

L’ONZE DEL TERRASSA

1. Ortega (porter); 2. Xapi Arnau; 3. David López; 4. Amantini; 8. Álex Fernández; 9. Raillo; 10. Raul Torres; 11. Velillas; 17.Guti: 19. Dani Pujol; 22.Marc del Val.