Tres bronzes pel CNT en el segon dia del Campionat Absolut i Júnior d’Estiu

El Club Natació Terrassa (CNT) es va penjar tres medalles, totes tres de bronze, en la segona jornada del CIX Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu Open Astralpool i en el XLII Campionat d’Espanya Júnior d’Estiu que s’estan celebrant a les instal·lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell.

El primer podi de la jornada va arribar amb el nedador Adrián Santos, que va sumar la seva tercera medalla en penjar-se el bronze en categoria absoluta jove en la final dels 100 m esquena masculins amb un registre de 56.20, temps que el va situar setè en categoria absoluta.

Els altres dos podis de la jornada van ser en categoria júnior. Adrià Roy va assolir el bronze en els 50 m lliures 18 anys amb una marca de 23.84, només per darrere de Mario Pérez (CD Gredos San Diego), campió amb 22.98, i d’Ignacio Campos (CD Nados Castellón), plata amb 23.26.

El relleu masculí júnior de 4×200 m lliures va proporcionar el tercer bronze. El quartet format pels nedadors Guillem Pérez, Joan Ruiz, Oriol Pérez i Adrià Roy va aturar el crono en 7.44.32, tan sols superat pel CD Gredos San Diego i el CN Metropole, que van assolir l’or ex aequo amb 7.44.13.

Tres places de finalista A pel CN Terrassa

Al marge de l’esmentat setè lloc absolut d’Adrián Santos en 100 m esquena, cal destacar que el club terrassenc va acumular tres places més de finalista A.

El quartet integrat per Mario Mollà, Miguel Durán, Ferran Siré i Adrián Santos va acabar quart en el 4×200 m lliures masculins absolut amb una marca de 7.28.47. En categoria júnior, Gisela Guerrero va ser cinquena en els 50 m lliures femenins 16 anys (27.35) i, a més a més, Oriol Pérez va classificar-se sisè en els 100 m esquena masculins 17 anys (59.57).