Mario Guillén i Anna Serra, podis a l’Oceanman i la Marnaton

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén va adjudicar-se la victòria en la prova de 2 quilòmetres de l’Oceanman de Vilanova i la Geltrú de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge. Guillén va aturar el crono en 29’30”, tot superant Juan Andrés Martínez, segon amb 30’57”, i Adrià Espinosa, tercer amb 37’57”.

El nedador local va aconseguir un segon èxit en aquesta competició, atès que va classificar-se segon de la prova de 5 quilòmetres amb una marca d’1h04’54”, només per darrere de Silas Koehn, guanyador amb 1h04’25”. El tercer lloc va correspondre a Julio Cardo amb un registres d’1h09’13”.

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén va guanyar l’Ocenman de Vilanova | CN Terrassa

Quatre terrassenques a Begur

D’altra banda, la nedadora del CN Terrassa Anna Serra va assolir una meritòria segona posició en la Marnaton eDreams Begur de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge passat. La Copa Marnaton consta d’un total de sis proves, de les quals se n’han disputat tres, a Formentera el 7 de maig, a Barcelona el 21 de maig i a la ciutat del Baix Empordà. Completen el calendari Sant Feliu de Guíxols (2 de juliol), Cadaqués (17 de setembre) i Eivissa (15 d’octubre).

Serra va ser segona en la prova de 7 quilòmetres amb un temps d’1h30’30”, només per darrere de Mireia Gómez, guanyadora amb 1h30’29”. El tercer lloc va correspondre a Minerva Pujol, amb una marca d’1h30’37”.

El CN Terrassa va comptar amb tres representants més en aquesta prova. Sònia Rojas va ser quarta de la general en la cursa de 7 quilòmetres amb 1h37’26”, marca que li va proporcionar la victòria de la seva categoria. Al seu torn, Paula López va ser 14a de la general i tercera de la seva categoria en la prova de 3,5 quilòmetres amb un temps de 52’44”, mentre que Andrea Canal va classificar-se vuitena de la general i tercera de la seva categoria en la prova d’1,5 quilòmetres amb un registre de 23’47”.