Les infantils del CNT perden la final del Campionat de Catalunya als penals

L’infantil femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va obtenir la medalla de plata en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. Les terrassenques van perdre contra les sabadellenques en un partit que es va decidir en la tanda de penals, i que va acabar per 8 a 7 a favor del club amfitrió.

El partit pel títol va ser un derbi vallesà. El matx va finalitzar en empat a quatre (1-0, 0-1, 2-2 i 1-1) i en els penals, el CN Sabadell va imposar-se per 8 a 7. Tot i així, les terrassenques van lluitar fins al final en un partit molt emocionant. El predomini de les defenses sobre els atacs va reflectir-se en l’1 a 1 amb què es va arribar al descans. A la represa, el ritme anotador va créixer. El CN Terrassa va situar-se per davant, 2-3, amb dianes de Fernández i Gutiérrez, però les locals van restablir l’equilibri. El CN Sabadell va tenir el títol a tocar en el temps reglamentari després que Jurado marqués el 4 a 3. No obstant, en el darrer segon, Aitana Gutiérrez va empatar i va conduir la final a la tanda de penals.

L’infantil femení s’ha penjat la medalla de plata al Campionat de Catalunya de waterpolo | CN Terrassa

El camí a la final del Campionat de Catalunya

El conjunt dirigit per Xavi Pérez, flamant campió d’Espanya i de la Lliga Catalana, va debutar amb una victòria en quarts de final contra el CN Rubí per 10 a 6 (1-0, 3-2, 3-2 i 3-2). Les egarenques van obrir una escletxa inicial gràcies a dues dianes de Maria Manso i una de Martina Fernández, renda que les va permetre arribar al descans amb avantatge (4-2). A la represa, el Rubí va apropar-se momentàniament a un gol (5-4), però els gols de Manso i Vilaseca van ampliar el marge a falta dels darrers vuit minuts. En l’últim període, el CN Terrassa va saber gestionar la diferència i no va patir per accedir a semis.

Les de Xavi Pérez van guanyar-se una plaça per a la gran final després de superar el CE Mediterrani en semifinals per 7 a 5 (0-1, 2-1, 2-3 i 3-0). El conjunt del barri de Sants va dominar els primers instants, però les terrassenques van reaccionar i van poder empatar abans del descans (2-2). A la represa, el CN Terrassa va seguir a remolc de les barcelonines, que van arribar a gaudir d’una diferència de dos gols (3-5). Afortunadament, l’equip de Pérez va poder redreçar el camí i, amb un parcial final de 4 a 0, va capgirar l’electrònic i va classificar-se per a la gran final.

Integrants de l’infantil femení del CNT

L’infantil femení que va penjar-se la medalla de plata en la màxima cita catalana està integrat per Adriana Gallego, Aina Dalmases, Ainhoa Gómez, Aitana Gutiérrez, Ariadna Drago, Berta Torres, Carlota Castellano, Jana Ortega, Júlia Vilaseca, Lucía Fernández, Maria Manso, Mariona Royo, Martina Fernández i Noa Moral.