El CN Terrassa s’infla de podis a la Radikal Ocean52 d’aigües obertes

El Club Natació Terrassa es va inflar de pujar el podi a la Radikal Ocean52 de natació en aigües obertes. La competició, que va tenir lloc aquest passat cap de setmana a Calella de Palafrugell i Llafranc, va aplegar fins a tres distàncies diferents: 1.500, 3.500 i 7.000 metres.

En la prova de 1.500 metres, el club terrassenc va acumular cinc de les sis posicions de podi. En categoria masculina, Oriol Pérez, Guillem Pérez i Guillem Ramia van ocupar les tres primeres posicions amb unes marques respectives de 22’47”, 23’09” i 24’12”. A més a més, Adrià Roy va classificar-se quart amb 25’21”. Així mateix, en l’apartat femení, Carla Seco va ser segona amb 25’22”, tot just per davant de Laura Díaz, tercera amb 25’24”, i d’Esther Morillo, quarta amb 25’27”. El club va comptar amb un altre representant en aquesta distància, Llàtzer Pérez, que va finalitzar 27è amb 30’53”.

Travessia de 3.500 metres i 7.000 metres

Al seu torn, en la prova de 3.500 metres, Aida López va vèncer en categoria femenina amb un temps de 47’25”. El club també va comptar amb un nedador en el podi masculí, atès que Pedro Ruano va ser tercer amb 46’55”. La collita d’èxits va continuar en la categoria +30 femenina en què Sandra Faro va guanyar amb 1h00’04” i Marina Domènech i Jordina Massaguer van ocupar el segon lloc exaequo amb 1h05’14”. Igualment, en la categoria +50 femenina, Sílvia Pagès va imposar-se amb 58’56”, mentre que Enric Lupiáñez va ser segon en la categoria júnior masculina amb un crono de 59’25”.

En la prova de 7.000 metres, en categoria femenina, Janna Blaya va ser segona amb una marca d’1h28’36”. Així mateix, Aroa Espinosa va classificar-se tercera en categoria júnior femenina amb un registre d’1h36’00” i Mario Guillén va acabar primer en categoria +40 masculina amb 1h29’01”.

Finalment, el club també va participar en els relleus 4×800 metres. El quartet integrat per Albert Puig, Sensi Maillo, Olga Álvarez i Mario Guillén va ser 17è amb 57’11”, mentre que Sílvia Pagès, Jordina Massaguer, Noelia Carrasco i Sandra Faro van ocupar la 23a posició amb 58’36”.