MónTerrassa
Nou acord entre Don Cándido i Hockey per Terrassa
  • CA
Acord de l'Hotel Don Cándido amb Hockey per Terrassa
Acord de l’Hotel Don Cándido amb Hockey per Terrassa | Zaida Torregrosa

!--akiadsense-->

Hotel Don Cándido i Hockey per Terrassa han celebrat aquest dijous un esmorzar conjunt on han segellat la col·laboració entre ambdues entitats per a la present temporada. Amb aquest conveni, l’establiment hoteler reafirma la seva aposta per l’esport més emblemàtic de la ciutat, mitjançant el suport als clubs en les diferents competicions que hi tenen lloc. Així mateix, pel que fa a Hockey per Terrassa, el projecte integrat pels quatre clubs terrassencs d’aquest esport -Atlètic Terrassa, Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22-, el compromís es concreta en un suport puntual de l’hotel a aquelles activitats promogudes per l’entitat esportiva, com és el cas de la Gala de presentació dels equips de Divisió d’honor i de la Lliga BBVA Hockey Plus.

El conveni ha estat signat per Irene Ruiz, directora de l’Hotel Don Cándido; Mari Carmen Barea, directora de l’Hotel Terrassa Park; i David Pardillo, director Comercial d’Afinia Hotels, per part de la cadena hotelera. Per part de Hockey per Terrassa han assistit Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; Pere Marcet, president del Club Egara; Josep M. Biosca, president de l’Atlètic Terrassa Hockey Club; Raül Galy, president del Línia 22 HC i Carles Petchamé, vocal del CD Terrassa Hockey. La signatura d’aquest acord tindrà vigència fins a final de la temporada 2019-2020.

Durant l’acte de signatura, la directora del Don Cándido, Irene Ruiz, ha destacat la voluntat de l’hotel de seguir treballant per aquest esport en estreta col·laboració amb els clubs, en forma d’un degoteix de petites aportacions en funció de les diferents competicions que s’hi duen a terme. Els presidents de les entitats esportives han agraït el suport de l’Hotel Don Cándido i la seva implicació amb el món del hockey herba. Francesc Salvatella ha manifestat la satisfacció de Hockey per Terrassa per la continuïtat de l’acord, formalitzat en la signatura d’aquest dijous. Així mateix ha destacat que el conveni ja veurà la seva primera concreció el pròxim mes de desembre amb motiu de la celebració de la Copa del Rei i de la Reina a l’Atlètic de Terrassa.

Acord entre Hotel Don Cándido i Hockey per Terrassa
Acord entre Hotel Don Cándido i Hockey per Terrassa | Zaida Torregrosa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa