MónTerrassa
MútuaTerrassa i Mitja Marató fan pinya per fomentar esport i salut
  • CA
David Otero i Natàlia Albà rubricant l'acord entre les dues entitats
David Otero i Natàlia Albà rubricant l’acord entre les dues entitats | MútuaTerrassa

!--akiadsense-->

Aquest dilluns s’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar

treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor

qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat Natàlia Albà,

directora de Comunicació, i en representació de l’AEMMT, David Otero, president de l’entitat.

El treball comú entre ambdues entitats es va iniciar l’any 2008 a través de la campanya “Esport, Salut i Qualitat de Vida” i en el marc d’aquesta es va crear el programa “Activa’t” amb el propòsit de promoure i incentivar l’esport i els múltiples beneficis que se’n deriven en termes de salut. Integrat per un circuit de curses atlètiques de barris de Terrassa, aquest programa s’ha anat consolidant fins al punt de convertir-se en un element identitari de la ciutat.

El sedentarisme a Catalunya és un dels factors més importants del risc de mort. Segons dades del Govern de la Generalitat de Catalunya, el fet de no practicar exercici causa la mort de 3.000 persones cada any. Es tracta de decessos vinculats a obesitat, ictus, malalties cardiovasculars, càncer, etc. I, per tant, qualsevol acció que fomenti la pràctica de l’activitat física -com és el present acord- pot considerar-se un motiu d’èxit i més tractant-se d’una aliança que ja ha superat la primera dècada de treball en favor de l’exercici físic.

Mitjançant el present acord -el qual té una vigència inicial d’un any però és renovable amb el vist-i-plau de les dues parts-, ambdues entitats han refermat el seu compromís envers la voluntat de servei a la població i la millora del seu benestar i també han posat de manifest l’empenta de continuar treballant de forma altruista i solidària en favor dels hàbits de vida saludables de la ciutadania.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa