MónTerrassa
Multa al Terrassa FC per la presència de bengales al municipal de Ca n’Anglada

Multa econòmica d’uns centenars d’euros per al Terrassa Futbol Club per la presència de diverses bengales en els instants finals del partit contra el Sociedad Deportiva Huesca B al camp municipal de Ca n’Anglada. El Comitè de Competició ha comunicat a l’entitat terrassista que ha infringit l’article 66.2 de la llei estatal de l’esport 10/1990, i per aquest motiu serà sancionat. L’acció, duta a terme per part d’un grup reduït d’aficionats, va tenir lloc pràcticament a la finalització del primer partit de Lliga, el que suposava també el debut del Terrassa FC a Segona RFEF. Aquest fet va ser reflectit a l’acta del col·legiat Antonio Bordoy, del comitè balear motiu pel qual ara el Comitè ha decidit interposar la sanció.

Des del club recorden que encara que les bengales no van ser llançades al camp ni tampoc van causar cap ferit o situació de perill per a la seguretat de les persones, el seu ús dins dels estadis i recintes esportius està “absolutament prohibit”, i això ha suposat “un greu problema per al club”, ja que haurà de fer front a una despesa econòmica inesperada i gens desitjada.

Davant d’aquesta situació, el Terrassa FC ha comunicat que es reunirà en els pròxims dies amb tots els components de l’àrea social de l’entitat, així com amb representants de les penyes terrassistes, per tractar la sanció i com s’hi farà front, a més de treballar plegats perquè no es torni a repetir. L’article 66.2 especifica que “queda prohibida la introducció i la tinència, activació o llançament, en les instal·lacions o recintes en els quals es celebrin o desenvolupin espectacles esportius, de tota classe d’armes o d’objectes que poguessin produir els mateixos efectes, així com de bengales, petards, explosius o, en general, productes inflamables o corrosius; impedint l’entrada a totes aquelles persones que intentin introduir aquests objectes o anàlegs”.

No és la primera vegada que el club és sancionat per aquest mateix motiu. L’any 2014, un petit grup de terrassistes va encendre bengales a l’Estadi Olímpic de Terrassa en el partit de Lliga contra l’Ascó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa