MónTerrassa
Mor un exdirectiu molt estimat del Terrassa FC i del CP San Cristóbal
  • CA

Celestino Jaime ha mort aquest dissabte 29 de gener de 2022. Era una persona molt coneguda en el món del futbol egarenc, tot un referent. Celestino Jaime Santos havia estat jugador del Terrassa FC i directiu del Terrassa FC i darrerament del CP San Cristóbal, i havia fet les seves primeres passes en el món de la pilota en clubs com l’Alcoy i l’Agut. La seva trajectória esportiva inclou altres entitats del país, com són el Badalona, la Gramenet, Rayo Esplugue i Esplugenc.

En Celes, com el coneixia tothom, un empresari del ram de la construcció que apostava per la qualitat per sobre de tot, era un home molt apreciat, per la seva capacitat d’emfatitzar amb tothom. La pandèmia se l’ha endut. Durant moltes setmanes, ha lluitat contra la Covid-19, i s’ha aferrat a la vida, i tothom, en algun moment ha vist brots verds. Però no ho ha pogut superar.

El futbol era la seva passió

Les seves hores lliures les dedicava a aquest esport que tant estimava, i malgrat l’edat, 55 anys (va néixer el 4 de juliol de 1966) continuava jugant i els seus companys i rivals sempre notaven que estava un pèl per damunt d’ells. No havia perdut ni el toc, ni la visió, ni el control ni la lectura del partit. I no fallava a la trobada dels dilluns a la nit al camp del San Lorenzo, per acabar amb un sopar entre amics. On el futbol era el principal tema de conversa. A més del partit de costellada dels dilluns, jugava, entrenava i era un dels màxims impulsors del Terrassa FC de veterans. Deixa un buit molt gran, i tenia la virtut d’entendre’s amb tothom.

Celes Jaime Santos, 55 anys

Vetlla: sala 1, des del dissabte 29 de gener a dos quarts de sis de la tarda (les 17.30 hores)

Cerimònia: Temple del Cementiri de Terrassa, el diumenge dia 30/01 a les 12 hores del migida

Cremació: Diumenge 30/01 a les 12.30 hores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa