MónTerrassa
La Molina obre la temporada d’esquí el dia 25 i Espot i Port Ainé l’1 de desembre
  • CA
El president de Ferrocarrils, Enric Ticó, amb els directors de les estacions del Grup FGC han presentat ala temporada 2017/18 | FGC

!--akiadsense-->

Les condicions meteorològiques permetran que l’estació d’esquí de la Molina (Cerdanya) comenci la temporada el pròxim dissabte 25 de novembre. Per la seva banda, les estacions del Pallars Sobirà (Espot i Port Ainé) donaran el tret de sortida a l’hivern divendres 1 de desembre i Vallter 2000 i Vall de Núria ho faran dissabte 2 de desembre. Aquesta temporada arrenca amb molt bones expectatives segons el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ja que, ”enguany portem venuts un 16% més de forfets de temporada que l’any passat”. El Grup FGC manté les tarifes de la temporada passada i ofereix preus avantatjosos amb els forfets de temporada, amb el forfet recarregable de La Molina i amb la promoció d’estades a Vall de Núria.

Les cinc estacions gestionades pel Grup FGC –La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé– proposen un hivern carregat de propostes i activitats pensades per a tots els públics, per viure noves experiències a la neu amb la família i els amics.

La Molina celebra aquesta temporada el 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador mecànic, el primer de tot l’estat: durant l’hivern proposarà tota mena d’actes i esdeveniments per commemorar aquesta data tan assenyalada, que tindrà el seu punt culminant el dissabte 3 de març del 2018. Amb tot, com a novetat, destaca l’ampliació i millora de la xarxa de producció de neu, fet que fa possible una innivació més eficient pel que fa a temps i quantitat d’aigua utilitzada.

Vallter 2000 ha millorat la zona per a debutants i petits esquiadors. Aquesta estació destaca per l’àmplia oferta de productes i activitats dissenyades per a les famílies amb nens, entre les quals es troba el Miniclub l’esquirol, un espai de jocs, rialles i diversió per a menuts de 3 a 8 anys.

Les estacions ubicades en el Pallars Sobirà presenten propostes i novetats per a aquesta temporada d’hivern: Port Ainé compta amb dues màquines trepitjaneu noves i ha ampliat la terrassa de l’Hotel Port Ainé 2000 i el lloguer de material; Espot, per altra banda, disposa d’una màquina trepitjaneu nova, un nou mini bar a la terrassa inferior de la cafeteria de la cota 2000 i una moto de neu nova. Ambdues, han millorat la seva oferta gastronòmica amb noves propostes com els foodtrucks.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa