MónTerrassa
Una mitja marató virtual per a malalts neurològics
Acte de presentació de la Mitja Marató virtual a Terrassa
Acte de presentació de la Mitja Marató virtual a Terrassa | Caixabank

!--akiadsense-->

En el marc de la Mitja Marató de Terrassa que se celebrarà el proper 27 de gener, CaixaBank i la Fundació Avan juntament amb la Mitja Marató de Terrassa uneixen forces per a oferir tallers a persones afectades per malalties neurològiques. Aquesta iniciativa solidària s’emmarca dins del compromís de CaixaBank amb la societat.

A l’hotel Don Cándido, on els corredors aniran a recollir els dorsals durant el parell de dies previs a la Cursa, s’instal·larà una pantalla i durant la jornada del dia 27 de gener, d’entre les diferents activitats que tindran lloc, CaixaBank instal·larà el videowall en el village. El desafiament solidari es dividirà en 4 etapes que equivaldran a activitats que AVAN duu a terme en els casos de pacients amb Ictus.

El Programa d’Atenció Integral “El temps és clau, corre!” inclou sessions de logopèdia, sessions de fisioteràpia, sessions de teràpia ocupacional i sessions doci. Alhora pretén sensibilitzar a la població i alertar de la importància d’una resposta d’actuació àgil i ràpida davant un cas d’Ictus. D’aquesta manera, tots els visitants aficionats al running podran contribuir a assolir les 4 etapes en les quals es dividirà el repte i que equivaldran, cadascuna, a 25 sessions de logopèdia, 25 sessions de fisioteràpia, 25 sessions de teràpia ocupacional i 25 sessions d’oci pels usuaris de l’entitat AVAN.

Una mitja marató virtual

L’assoliment de l’objectiu es representarà mitjançant la projecció de dos runners virtuals en un videowall que es col·locarà al Village i que recorreran els 21kms equivalents a la distància de la marató entre edificis tant emblemàtics de la ciutat com són l’Església de Sant Pere, La Masia Freixa, La Torre del Palau i la Xemeneia Almirall. La col·laboració amb el repte solidari no es limita als visitants que assisteixin a la fira per recollir el dorsal i als corredors de la Mitja Marató. Tothom qui hi vulgui contribuir també podrà fer-ho mitjançant la utilització del hashtag #run4people a qualsevol publicació feta a Twitter i Instagram, o publicant un post a Facebook a la direcció Run4Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa