MónTerrassa
Una Mitja Marató de Terrassa virtual i de lliure recorregut
  • CA
Rafael Morillo, de l'Associació Mitja Marató Terrassa, amb el cartell de la cursa d'enguany
Rafael Morillo, de l’Associació Mitja Marató Terrassa, amb el cartell de la cursa d’enguany | AEMMT

!--akiadsense-->

De l’1 al 14 de març se celebrarà una edició especial de la “Mitja Marató Terrassa (21 km) i la Cursa San Centelles (5 km), curses organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), i què, aquest any 2021, ha adaptat la seva cursa estrella a la situació actual de pandèmia, oferint una alternativa a les curses presencials.

L’entitat ha volgut mantenir l’essència, és a dir, esport-salut-ciutat-solidaritat, i en aquesta ocasió, gràcies a la participació de forma virtual, s’obre l’oportunitat de disputar-les des de qualsevol indret. La celebració d’aquesta edició, compte amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d’Atle sme (FCA), a més dels principals col·laboradors habituals de la Mitja Terrassa, destacant el seu caure solidari destinant part de les inscripcions a Creu Roja-Assemblea Terrassa.

Així funcionarà

Les curses virtuals de la Mitja Terrassa (21 km) i la Cursa San Centelles (5 km), es podran disputar de l’1 al 14 de març de l’any en curs. La Cursa de 5 km s’haurà de dur a terme en una única sessió, mentre que, la Mitja, de 21 km, es podrà completar en vàries sessions. Els participants podran escollir el seu propi circuit. Totes les persones que vulguin participar s’hauran d’inscriure a través de la web de la Mitja Terrassa www.mitjaterrassa.org

Championchip i VRace seran els responsables de formalitzar aquesta par cipació i controlar els registres marcats per cada par cipant a través d’una tecnologia amplia i universal, com són a través de rellotges o descarregant, a través del mòbil, l’APP específica per poder registrar el temps i els quilòmetres complets. El darrer dia d’inscripció és el 14 de març, darrer dia per poder completar aquestes curses. El preu d’inscripció és el mateix per a les dues curses, 6 euros amb samarreta regal que s’haurà de recollir a Decathlon Terrassa, o 3 euros sense samarreta, pensat principalment per la gent de fora de Terrassa que no es poden desplaçar. Els inscrits par ciparan en un sorteig que es realitzarà conjuntament amb Decathlon Terrassa, els cinquanta primers inscrits rebran regal d’un lot de productes gen lesa de Finisher. L’AEMMT, com és habitual, convida a la participació en aquestes curses virtuals a diferents col·lectius amb diversitat funcional com són membres de Fupar, Prodis, Alba, Triginta, aquests últims ja han confirmat la seva participació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa