MónTerrassa
La Mitja Marató de Terrassa supera el rècord d’inscripcions
  • CA
El podi de l'any passat
El podi de l’any passat | Mitja Marató de Terrassa

!--akiadsense-->

De nou, el pròxim 26 de gener, els carrers de Terrassa es tornaran a omplir d’atletes que disputaran la XXI Mitja Terrassa i la XV Cursa Popular Santi Centelles (5 km). De moment, 3.153 corredors/res han formalitzat les seves inscripcions per a aquestes curses, el que suposa un increment de les xifres de la darrera edició. 1.910 atletes per a disputar la Mitja Marató i 1.243 per a la cursa petita, la Santi Centelles. La darrera edició, la inscripció oficial va ser de 3.168 participants, 1.944 en la Mitja i 1.224 en la Santi Centelles.

Les proves, organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), es disputaran el pròxim diumenge, 26 de gener de 2020, a partir de les 10 hores, amb sortida i arribada en el Parc dels Catalans de Terrassa, s’iniciarà la Mitja, a les 10:20 hores la Santi Centelles.

El rècord de Castillejo, objectiu a batre

21,097 km és la distància que recorreran els participants de la Mitja. Actualment 1.910 atletes són els inscrits, 84,70% en categoria masculina i 15,30% en categoria femenina. Figures rellevants del món de l’atletisme tornaran a estar present en la línia de sortida de la Mitja amb un repte, batre el rècord de la cursa, 1:03:30 en mans de Carles Castillejo. La darrera edició de la Mitja, el guanyador, el marroquí Mourad El Bannouri, va marcar un crono final d’1:03:40, intentarà el diumenge baixar aquest crono.

Sens dubte, es preveu una lluita important per ocupar el lloc més alt del pòdium, atletes com Edgar Sumskins (Letonia), Samyr Ait, l’olímpic Abdelazid Merzogui, Mohamed El Ghazouany, Driss Lakhouaja, l’internacional Reyes Estevez, i els atletes locals Marc Otero i Marc Garcia buscaran el domini de la cursa. En categoria femenina el temps a batre és d’1:13:13 marcat en la darrera edició per la polonesa Karolina Nadotska, qui va establir aquest nou record de cursa, fins al moment en mans de Kenza Wahbi des de l’any 2004 amb un temps d’1:15:01.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa