MónTerrassa
Miki Nuñez entra a La Masia del Barça per parlar de com gestionar la fama
  • CA

El cantant de Terrassa Miki Nuñez ha impartit aquest dijous, 17 de febrer, una xerrada a La Masia del Barça per parlar sobre com gestionar la fama. L’artista ha estat el protagonista d’una nova sessió de l’Aula Formativa Continuada del FC Barcelona, adreçada als i les joves futbolistes que viuen a la residència culer. “He intentat posar-los en antecedents de tot allò que a mi mai em van dir o em van ensenyar a fer sobre l’èxit i la fama. Com em va passar a mi, d’un dia per l’altra, poden passar a ser uns desconeguts per l’afició a ser coneguts per tothom”, ha explicat l’egarenc.

Per això, s’ha centrat en donar consells sobre com es pot fer front a aquesta pèrdua d’intimitat, “i sobretot, explicar-los com gestionar l’odi que t’arriba de moltes bandes i que està tant a l’ordre del dia”. Nuñez ha raonat que “jo sóc cantant i ells futbolistes, i no tindré la seva mateixa repercussió, però sí que he volgut empatitzar amb ells i explicar-los petites coses i consells que a mi m’han anat molt bé”.

El terrassenc ha subratllat que l’edat no sempre és un factor clau per adaptar-se o acceptar l’èxit. “Per mi és igual, tant si ets jove com adult, si l’èxit t’arriba d’un moment a l’altre, és igual de complicat de gestionar. El cervell mai es prepara perquè, de cop, la gent et reconegui pel carrer i t’aturi”, ha dit i ha afegit “jo encara diria que si ets jove encara millor, perquè tens més anys per acostumar-t’hi, tot i que no sé si mai ho acabes de fer. És difícil”.

Nuñez s’ha mostrat “sorprès” davant l’actitud dels futbolistes, no només cap a ell sinó també entre ells. “Es tenen moltíssim respecte. I m’ha sobtat veure’ls tant atents durant la xerrada. Quan tenia la seva edat, a l’escola, no hi havia tant respecte cap a un noi que venia a fer-te una xerrada d’una hora per parlar-te de coses que potser ja sabies…”. També ha recalcat que li ha agradat molt com es comporten. “El fet que quan mengen no estiguin amb el mòbil, que s’aplaudeixin entre ells… I això que hem de recordar que estan competint, i tot i així no s’obliden que són companys i companyes… Crec que des de la Masia ho estan fent molt bé, és un exemple a seguir”.

L’artista també ha dedicat unes paraules a com veu el primer equip del Barça. “Crec que els nous fitxatges han anat superbé i que Xavi Hernández està trobant la manera de tornar-li la màgia al futbol del Barça”. Creu a més que és tot un encert “tornar a confiar amb el club amb La Masia, amb els nanos que pugen al primer equip. Aquesta és la marca de la casa, pujar gent de baix”.

No ha estat l’únic convidat que han tingut aquesta setmana els jugadors, ja que l’extenista Àlex Corretja va parlar també sobre la seva experiència a l’elit. La setmana anterior, van rebre la visita de l’exfutbolista Oriol Riera en un debat interessant sobre el fracàs i de Bojan Kirkic que els va explicar el seu pas per la Masia i la importància del futbol formatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa