MónTerrassa
Micky Labarias s’imposa al Rally 2000 viratges en Rallysprint
  • CA

Aquest passat dissabte, l’escuderia Club Biela Manresa va ser l’organitzadora de la 57a edició del Rally 2000 Viratges, a la població de Manresa. Els pilots de l’equip egarenc Quimo Racing, es van adjudicar la victòria a la Categoria Rallysprint, en una de les edicions més especials que tanquen la temporada del Campionat de Catalunya de Rally d’asfalt.

Micky Labarias va ser capaç de fer “volar” el seu Renault Megane Cup, i posar-lo en primera posició des de l’inici, guanyant 3 dels 5 trams cronometrats. El pilot egarenc va agraïr la feina del seu equip, i la del copilot Cristian Muñoz, fins ara inseparable durant aquesta temporada 2017, que tanquen l’any amb una victòria a un dels Rallyes amb més renom. D. Dalmau (Golf MK2) i J. Gonzalez (Citroën Saxo GrA) van completar el podi, com a segons i tercers respectivament.

Labarias i Muñoz donen per tancada aquesta temporada, però asseguren que no deixaran de treballar per dur a terme un nou projecte 2018 de l’equip QuimoRacing. No han volgut donar més detalls, però afirmen que intentaran ser competitus la propera temporada. Micky Labarias ha dit que “vull destacar la feina del meu copilot, Cristian Muñoz, impecable com sempre, a un nivel molt i molt alt. És fàcil ser competitiu un dia, però ell dins del cotxe sempre ha donat la seva millor versió sense davallades” i ha afegit que “guanyar el Rallysprint d’un 2000 viratges, es una injecció de moral que et fa plantejar coses de cara l’any vinent”.

Micky Labarias celebrant la victòria | Quimo Racing

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa