MónTerrassa
Més de tres punts en joc entre el Terrassa i el Prat

El Terrassa viurà diumenge a les 18:00 hores una nova final, aquest cop davant un Prat que també es juga molt més que tres punts. Els egarencs es troben a un punt de distància del Play-Off i una victòria els podria posar en zona de promoció sempre que Manresa i Saguntino no guanyin els seus respectius partits. Després de quatre empats i una victòria en els últims cinc partits, els de Jordi López confien en les seves possibilitats en un camp històricament complicat per al Terrassa com és el Sagnier.

El Prat es troba en una situació molt diferent, els de Pedro Dólera són tretzens situats en plaça de Play-In per no baixar i necessiten urgentment una victòria per evitar un descens directe que ara mateix tenen a un punt de distància.

El Terrassa vol el suport de l’afició i subvenciona 5€ de les entrades del partit

Un cop més, el Terrassa ha posat en marxa una nova iniciativa per animar a l’afició a desplaçar-se diumenge al Prat per animar l’equip. El club subvencionarà 5€ de les entrades que comprin els socis de manera anticipada. També s’ha proposat un autobús de manera totalment gratuïta i ja són 80 els terrassencs que es desplaçaran d’aquesta forma.

La lluita pel Play-Off ha entrat en el tram decisiu i els egarencs buscaran una victòria que els apropi a aconseguir l’objectiu de disputar la promoció d’ascens. Per aquest partit tornarà Neeskens després de complir el seu partit de sanció i qui no podrà estar disponible per l’entrenador serà Pablo Servetti que el passat cap de setmana va veure la seva cinquena targeta groga.

El camp del Prat se li ha ennuegat al Terrassa als últims anys i la victòria no serà una tasca gens fàcil. La temporada passada el Terrassa va perdre per 1-2 en la seva visita al Sagnier.

El Prat un any més a lluitar per no baixar de categoria

No és fàcil la situació del Prat convivint en posicions de descens en gran part d’aquesta temporada. L’any passat ja van haver de lluitar per no baixar fins a l’últim moment i de nou hauran de lluitar de valent si volen salvar la categoria. Això sí, els Pratencs són un equip acostumat a conviure en aquestes situacions i es converteixen en un rival realment complicat per a qualsevol equip de la lliga.

De fet, la setmana passada ja van ser capaços de guanyar al camp del Manresa. L’equip blanc-i-blau arribà al partit en un bon moment de forma desprès d’assolir dues victòries consecutives i no volen trencar la bona ratxa en la qual han aconseguit entrar amb 3 victòries en els últims cinc partits.

ElHadji i Pau Salvans amb 6 gols cadascú seran un cop més les grans amenaces ofensives del Prat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa