MónTerrassa
Més de 4.000 esportistes al Cros Escolar de Terrassa
  • CA

Aquest dissabte, dia 15, tindrà lloc finalment el Cros Escolar. L’activitat, organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, va haver d’ajornar-se com a conseqüència del fort aiguat de fa unes setmanes ja que s’havien produït danys en el circuit del ZEM Can Jofresa que s’utilitza per a aquesta jornada.

En aquest cross s’espera la participació d’aproximadament uns 4000 esportistes de la ciutat i comarca que esperen aquest esdeveniment esportiu que ja es un referent per als centres educatius. El Cross s’obre pels corredors escolars primària des de prebenjamins, nascuts els 2012 a alevins del 2007 i a les categories infantils, cadet i juvenils (nascuts entre els 2001 i 2006).

Com a gran novetat aquest any s’obre la categoria OPEN per majors de 18 anys, que serà la primera cursa del programa. Aquesta cursa de caràcter popular pretén engrescar a aquelles persones que acompanyen els esportistes escolar a còrrer que ells també puguin fer una mica d’esport i còrrer el cros.

La cursa Open del Cros escolar té un caràcter solidari ja que el Consell Esportiu a través de la Unió de Consells Esportius de Catalunya s’ha adherit a la campanya d’UNICEF “Gotes per al Níger” campanya amb la qual centres educatius i entitats esportives prenen un compromís a favor dels drets de la infància i col·laboren amb els programes d’UNICEF al Níger. La mobilització es fa a través de l’esport amb les curses d’aigua. Així, tots els beneficis de la cursa Open aniran destinats a aquest projecte “Gotes per al Níger” Per a poder inscriure’s a la Cursa Open es pot fer a través de l’enllaç que es troba a la web del Consell Esportiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa