MónTerrassa
En marxa la campanya de socis 20/21 del Terrassa FC
  • CA

El Terrassa FC posa en marxa la campanya de socis 20/21. Sota el nou lema del club ‘Tu ets Terrassa FC’, el Terrassa manté les mateixes tarifes per cinquè any consecutiu i engega una iniciativa especial en temps de pandèmia per homenatjar l’important paper de l’afició en el futbol: els noms dels 100 primers nou socis o aficionats que renovin el seu carnet apareixeran en una edició especial de la mascareta oficial que el club està preparant amb motiu de l’inici de la nova temporada.

El club manté les tarifes i les cinc grans categories que engloben els carnets del Terrassa FC: adults (només 160€ a Tribuna o 60€ a General/Gol), especials per als aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 25 anys (només 100€ a Tribuna o 50€ a General/Gol), futbol base per a dos adults amb fills jugant al club (120€ a Tribuna o 40€ a General/Gol), pack familiar per a un nucli familiar format per dos adults i accés amb menors d’edat (només 200€ a Tribuna o 100€ a General/Gol) i menors de 18 anys, que sempre permetrà l’accés totalment lliure i gratuït (tant a la zona de Tribuna com General/Gol) a tots els menors de 18 anys que, de forma gratuïta, es facin el carnet del club.

Amb aquest llançament, les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa permeten, des d’aquest dimecres, 7 d’octubre, en horari de dilluns a divendres 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h renovar el carnet de soci del Terrassa FC i optar als 100 primers socis a formar part d’una mascareta especial per a una temporada també excepcional. Paral·lelament, el Terrassa FC segueix apostant per la posada a la venda de tres packs d’empresa: empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per només 250€, empresa or (4 carnets de Tribuna) per només 500€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900€.

El carnet de soci del Terrassa FC inclourà l’accés gratuït a tots els partits de lliga 2020-2021 i Copa del Rei que l’equip disputi a l’Estadi Olímpic de Terrassa i inclourà, entre d’altres descomptes amb la família de patrocinadors, sponsors i col·laboradors del club, beneficis dels possibles nous acords de preus populars per només 5€ en els partits que l’equip disputi a camps rivals. Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis també es congelen: l’accés a Tribuna es mantindrà a 10€ i les entrades de General/Gol continuaran costant 8€. P

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa