Martí Sender, segon en el Tricircuit El Pont de Suert en esprint
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Martí Sender | CN Terrassa

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Martí Sender va aconseguir una esplèndida segona plaça en la classificació general de la modalitat esprint del Tricircuit El Pont de Suert, que va disputar-se diumenge sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu. Sender va aturar el crono en 1h12’13”, en una prova que va vèncer Albert Torres (CN Reus Ploms) amb un temps d’1h10’01”. La marca assolida per Sender li va proporcionar la victòria en categoria júnior.

Montse Estany, segona en categoria sub’23

Així mateix, cal destacar que Montse Estany va ser segona en categoria sub’23 amb un registre d’1h34’15”, només superada per Alba Amat (Cerdanyola CH), que va establir una marca d’1h28’46”. El registre d’Estany la va situar vuitena de la general femenina. El CN Terrassa Cicles Morenito va comptar amb un tercer representant en aquesta prova, Dani Ratera, que va participar en la modalitat olímpica sobre unes distàncies de 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres finals de cursa a peu. Ratera va finalitzar en 51è lloc amb un temps de 2h17’56”.