MónTerrassa
Mariona Calvis, a les portes de la final del Mundial de BMX Racing
  • CA

La terrassenca Mariona Calvis es va quedar a les portes de la final del Mundial de BMX Racing de Nantes 2022. La pilot del Catalonia Team va aconseguir l’accés directe a semifinals sub23 després de ser quarta en una gran primera ronda. Tanmateix, en la fase següent no va poder superar el sisè lloc, i va quedar fora de la gran final. Malgrat això va ser un dels millors resultats aconseguits per la selecció espanyola en la competició. En una situació similar es va trobar la seva companya, l’aragonesa Adriana Domínguez, que va acabar setena.

Altres resultats dels participants espanyols

D’aquesta manera posava punt i final a la participació del combinat estatal al mundial. Va destacar també en categoria júnior, Miquel Hernández que va acabar quart en la primera ronda per accedir a vuitens, on va finalitzar sisè. Més mala sort va tenir el pilot Alejandro García que va caure i es va fracturar una clavícula.

En categoria sub23, Pablo García i Gabriel Avellaneda van acabar tercers en la primer ronda. El passi a vuitens va acabar amb una cinquena i sisena posició en les seves sèries, respectivament, quedant fora dels quarts. Finalment, Marc Román va ser cinquè a primera ronda, i a vuitens va ser una bona actuació acabant tercer de la seva sèrie. Ja a quarts, va quedar atrapat en una de les corbes finals i va finalitzar sisè, quedant fora de les semifinals.

Els riders del BMX Terrassa, pletòrics

Recentment, la selecció catalana es va desplaçar al circuit madrileny d’Arganzuela per la disputa del Campionat de Catalunya BMX 2022, on el jove combinat català va aconseguir el reconeixement com a segona millor selecció del campionat, acompanyant al podi a la guanyadora, la Comunitat de Madrid, i Castella-La Manxa com a tercera classificada.

En aquesta gran actuació col·lectiva hi han destacat per sobre de tot les medalles aconseguides en categoria júnior, on els dos representants catalans pujaven al podi darrere del títol del madrileny Yago Sánchez, amb la medalla de plata de Miquel Hernández i bronze d’Ian Morillo (BMX Terrassa). Per la seva banda, també s’aconseguia la medalla de bronze amb el 3r lloc en categoria infantil de la terrassenca Maria Herencia (BMX Terrassa), en una final en què també s’hi classificaven 4ª Iana Moreno i 5ª Hanna Venermo, mentre que Sergio Morillo (BMX Terrassa) arribava a la final infantil entre els nois.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa