Mario Pulido, bronze a la Supercopa de Catalunya
x
Mario Pulido, bronze a la categoria infantil de la Supercopa de Catalunya | CN TERRASSA

El judoka infantil del Club Natació Terrassa Mario Pulido va penjar-se la medalla de bronze en la categoria menys de 42 quilos en la Supercopa de Catalunya de judo que va celebrar-se dissabte passat al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga. La competició va aplegar més de 300 esportistes dels millors clubs de judo d’arreu de Catalunya.

Pulido, que debuta enguany en categoria infantil, va quallar una gran actuació, atès que només va perdre un combat, contra el rus Ilisev, que va acabar proclamant-se campió. El judoka egarenc va pujar al podi després del combat més llarg i dur del torneig, de sis minuts de durada. Pulido va mostrar ambició, qualitat i un gran esperit competitiu. Va empatar el combat amb un waza ari que va portar el desenllaç al golden score, un període suplementari per determinar el guanyador, durant el qual va aconseguir un segon waza ari que va decantar la balança al seu favor.

Pulido serà un dels integrants de l’equip del CN Terrassa que participarà en el XL Torneig Internacional de Judo Liceo La Paz que es desenvoluparà a la Corunya del 10 al 12 de maig.