MónTerrassa
Mario Guillén, 5è en 4×50 mixtes en el Mundial de natació per a sords
  • CA

El nedador del CN Terrassa (CNT) Mario Guillén va assolir dues places de finalista en el I Campionat del Món de Natació en Piscina Curta per a Sords que s’està celebrant a Gliwice (Polònia) fins dissabte. Dimarts, el quartet estatal de 4×50 metres lliures mixtes, format per Guillén, Álvaro de Frutos, Elsa Cuadrado i Natalia Jaén, va ser cinquè amb una marca d’1.57.68, el que suposava un nou rècord d’Espanya. L’egarenc va nedar la tercera posta amb un registre de 29.72. En les sèries matinals, l’equip espanyol va obtenir el cinquè millor temps amb una marca d’1.57.87. Guillén va aturar el crono en 29.38.

Ahir, el quartet estatal, amb els mateixos quatre rellevistes, va repetir cinquena posició en el 4×50 m estils mixtes amb una marca de 2.08.96, nou rècord d’Espanya. Guillén va participar en la darrera posta, la de l’estil lliure, i va establir un temps de 29.16. En les sèries matinals, el quartet havia aconseguit
la quarta millor marca amb 2.09.76. El nedador local va ser més ràpid que en la final de la tarda en assolir un registre de 28.64.

Dues proves més
Guillén completarà la seva participació en la cita polonesa tot competint en dues proves més.

El nedador Mario Guillén pren part entre el 15 i el 20 de novembre en el I Campionat del Món de Natació en Piscina Curta per a Sords que tindrà lloc a Gliwice (Polònia). La convocatòria de la Federación Española de Deportes para Sordos (FEDS) aplega tres nedadors més, Natalia Jaén, Elsa Cuadrado i Álvaro de Frutos.

Guillén afronta cinc proves a la cita polonesa. Va debutar el dilluns 15 en els 400 m lliures. Posteriorment, ha disputat dues proves de relleus, dimarts, el 4×50 lliures mixtes i, dimecres, el 4×50 estils mixtes. El divendres 19 nedarà la prova més llarga del programa, els 1500 m lliures, i dissabte 20 clourà la seva participació en els 200 m esquena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa