MónTerrassa
Losada: “Trobo a faltar el contacte amb la meva família i amics”
  • CA
Vicky Losada en un entrenament del FCB
Vicky Losada en un entrenament del FCB | FC Barcelona

!--akiadsense-->

La jugadora i capitana del FC Barcelona Vicky Losada ha assegurat aquest dimecres que l’equip està fent una “gran feina” malgrat estar les jugadores confinades a casa, i ha afegit que tenen ganes de tornar a la competició i deixar enrere aquesta situació “complicada”. “L’equip està fent una gran feina gràcies al ‘staff’, que també està fent una gran tasca. Estem en continu contacte. Tenim un incentiu, que és un rànquing competitiu que ens manté vives i crec que per a l’esportista professional és molt important mantenir aquesta competició”, ha manifestat Losada en una entrevista als mitjans del club.

La futbolista de Terrassa ha reconegut que cada dia que passa és “més complicat” estar a casa i continuar fent aquest treball. “La nostra responsabilitat és continuar entrenant per estar físicament bé quan tornem. És una mica més complicat per als quals han de prendre les decisions. Portàvem una dinàmica molt bona, però és un tema que nosaltres no podem controlar”, ha lamentat.

“A nivell personal el que més trobo a faltar és el contacte amb la meva família i amb els meus amics, la vida social. Que acabi ja aviat el ‘Facetime’. També reunir-me amb l’equip, que és la meva segona família, i ara és tot una mica diferent”, ha reconegut en aquest sentit. Sobre el seu dia a dia, la migcampista assegura que aconsegueix que les jornades passin ràpid. “El primer que faig al matí és mirar el grup (mòbil), on tenim tot el que hem de fer durant el dia. Entreno, faig el menjar i a la tarda ja dedico el temps a la meva parella, a passejar als gossos… La veritat és que el dia passa molt ràpid”.

La internacional té ganes de tornar als terreny de joc i continuar sumant partits, sent ja la tercera jugadora amb més partits en el primer equip femení blaugrana. “Miro enrere i t’adones de tot el que hem lluitat, de tots els partits que he jugat amb aquesta samarreta. Per a mi és un orgull. Aquest club m’ha ensenyat a ser futbolista i a ser persona. Tant de bo aviat pugui continuar sumant moments en blaugrana“, ha destacat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa